powered by www.bluechip.hu

Ismerd meg a fenséges teljesítményt

by Lizzy
2019. October 24. 13:16
Címkék: a, meg, antec p120 crystal, antec
Klasszikus és minimalista design, ami ezentúl sokkal több lehetőséget kínál.


Az Antec Performance P120 Crystal gépház tökéletes választás azoknak, akiknek fontos az esztétika és a teljesítmény kiemelkedő kombinációja. Nem mellesleg klasszikus, de sokkal jobb, mint az elődjei. Az Antec P120 Crystal követi a minimalista Performance Series dizájnját, de ezennel most egy újabb szintre emeli azt.

Minden kényelmesen és könnyedén elérhető
Igazán esztétikus látványt biztosítanak az oldalsó edzett üvegpanelek. A számítógép elülső és az oldalsó része edzett üvegpanelű, az alumínium VGA tartó és a 2x360 mm-es radiátor tartó pedig egyidejűleg nyújtja a legjobb konfigurációt a személyi számítógép beállításához, és készen áll az egyedülálló felhasználói élmény biztosítására.
Az üvegpanelekkel ellátott P120 Crystal igazán egyedi panorámás kilátást nyújt a PC-re. Csak csúsztasd vagy fordítsd el az oldalsó panelt és már is hozzáférhetsz a belső alkatrészekhez.


Bővítő helyek a kényelem érdekében
A tetejére szerelt PSU kamra helyet szabadít fel a P120 Crystal alján, így a felhasználóknak több lehetőségük van arra, hogy megtervezzék az egyéni CPU hűtést és a radiátorokat.
A P120 Crystal 7 x vízszintes és 3 x függőleges bővítő helyekkel rendelkezik, amelyek hatalmas helyet kínálnak a lehetséges PC-konfigurációk felfedezéséhez.
A beépített alumínium VGA tartó rugalmas, és hatalmas helyet biztosít a grafikus kártyád számára.

Jobb légáramlás, kiváló hűtés

A P120 akár 7 x 120 mm vagy 6 x 140 mm ventilátort képes támogatni, és egyidejűleg 2 x 360 mm-es radiátorok felszerelésére készült.