powered by www.bluechip.hu

Új Razer Hammerhead és Razer Junglecat

by Lizzy
2019. November 05. 10:19
Címkék: razer
A Razer™ bejelentette a Razer Hammerhead True Wireless hallójárati fülhallgatóit, amelyek a testreszabott Bluetooth 5.0 technológia használata révén alacsony késleltetéssel, kiváló hangminőséggel és megnövelt akkumulátor-élettartammal rendelkeznek és a Razer Junglecatet, ami egy kétoldali mobil játékvezérlő, amely kettős konfigurációval rendelkezik mind a mobil, mind az asztali játékhoz.


Razer Hammerhead

A Razer új fülhallgatói rendkívül alacsony késleltetésű, vezeték nélküli hangot biztosítanak a magával ragadó hangzás, valamint a játékbeli előnyök érdekében.
A Razer Hammerhead True Wireless hallójárati fülhallgatókat a játékok, filmek és a zenék magával ragadó hangjaihoz tervezték, azonban mentesek a más Bluetooth-eszközök általi késésektől, ugrálásoktól és deszikronizációtól. A testreszabott, rendkívül alacsony késleltetésű Bluetooth 5.0 kapcsolat használatával a fülhallgató élénk és tiszta hangzást biztosít, és egy olyan játékmóddal (Gaming Mode) rendelkezik, amely a késleltetést mindössze 60 milliszekundumra csökkenti.

A kövér basszusoktól a magas hangok tisztaságáig, így a lehető legtöbbet hozza ki a zenékből, a filmekből és a játékokból. A roppant alacsony késleltetésű Gaming Mode bekapcsolásával a magával ragadó élmény érdekében a felhasználók által hallott hang és a látott videó tökéletesen szinkronban marad.

 
A fülhallgatók 3 órás akku üzemidővel rendelkeznek, a mellékelt akkumulátor/hordozótok használatával pedig akár négyszer újratölthetőek, összesen 16 órás működést biztosítva. Az USB-C-n keresztül tölthető hordozótok tökéletes a Hammerhead True Wireless tárolására, és automatikusan feltölti a fülhallgatókat, amikor azok nincsenek használatban.

Egy könnyedén használható okostelefon-alkalmazás teszi lehetővé a felhasználók számára a Hammerhead True Wireless párosítását és testreszabását, az érintőgesztusok használatának elsajátítását. A Bluetooth 5.0-ás automatikus párosítás, az érintésvezérlés, valamint a hangasszisztens-kompatibilitás mellett a Hammerhead True Wireless hallójárati fülhallgatók az izzadság/fröccsenő víz elleni védelmet garantáló IPX4 besorolást is megkapták.

 

Razer Junglecat

Tartsd távol ujjaidat a kijelzőtől, és figyelj csak az akcióra a Razer Junglecattel. A Razer új, kétoldali, mobil játékvezérlője a konzolok irányítását és pontosságát hozza el az Android eszközökre.

A kompetitív mobiljátékok pontos érintőképernyős irányítást igényelnek, ami azzal jár, hogy a játékosok - miközben próbálnak a játékban manőverezni - a kezükkel kitakarják az akciót. Számos olyan battle royale, lövöldözős és verekedős játék van, amelyek pontos célzást és időzítést igényelnek, a játékosok pedig kénytelenek számukra kényelmetlen technikákat alkalmazni ahhoz, hogy lássák, mi történik a kijelzőn, miközben karakterüket is megpróbálják irányítani.

Az új Razer Junglecat megoldja a könnyű hordozhatóságot és lehetővé teszi, hogy a játékosok a játék egészét lássák, miközben reagálnak a győztes megmozdulásaikat fenyegető veszélyekre. Mindkét oldalon kettős analóg karok és ütköző gombok találhatóak, míg a bal oldal egy négyirányú D-paddal, a jobb oldal pedig 4 extra akciógombbal teszi teljessé kombinációt.

A Junglecat kétféle módban használható: A mobil játékhoz csatlakoztasd az egyik - vagy mindkét - vezérlőt a mellékelt okostelefon-tokhoz* és játssz útközben is. Ezen kívül a kontrollerek a vezérlőmarkolathoz is rögzíthetőek, így kézi vezérlőként használhatóak más Android okostelefonokkal vagy tabletekkel. Asztali gépen történő játékhoz az eszköz a kompatibilis Windows számítógépekkel párosítható.


Mindkét üzemmód esetében alacsony energiaigényű, alacsony késleltetésű Bluetooth-kapcsolaton keresztül csatlakozik, amely elengedhetetlen különbséget jelent egy ütés blokkolása vagy a kiütés elszenvedése között. És mivel egy - USB-C-n keresztüli - feltöltéssel több, mint 100 órás használatot biztosít, elég szufla van benne ahhoz, hogy a hosszú játékmenetekben is győzedelmeskedjen.

A Razer Gamepad App alkalmazás többet is felismer a legnépszerűbb mobiljátékok közül, amelyek mindegyike a személyes igényekhez igazítható. A Gamepad App alkalmazás hozzáférést nyújt a játékosok számára a kontroller-kompatibilis játékok hatalmas tárházához, és lehetővé teszi számukra, hogy módosítsák az egyes játékok beállításait, valamint igényeik szerint megváltoztassák a gomb- és billentyűkiosztást. Emellett az analóg karok érzékenysége is beállítható, szükség esetén lehetővé téve a pontosabb célzást - ami elengedhetetlen az első személyű lövöldözős játékokban.