powered by www.bluechip.hu

Acer Iconia - Bemutató

Acer Iconia és kiegészítői

by Blake Dashed
2012. November 27. 13:21
Az Acer egy különleges termékcsaláddal jelentkezik. Az Iconia névre keresztelt kis táblák méretéhez mérve, nagyon erős hardvert tartalmaz. Windows 8 operációs rendszerrel szerelt. A kis táblában villámgyors SSD lapul és továbbá billentyűzet dokkolót is vásárolhatunk hozzá, a könnyebb gépeléshez.

Bemutatjuk az Acer Iconia Tábla Pc-t

Full HD gyors

A napi feladatok gyorsan elvégezhetők az ICONIA W7 sorozatú, kiváló képességű Intel® Core™ processzorral. Minden részlet tökéletesen élesen kivehető és jól látható a Full HD kijelzőn, a 178 fokos látószög pedig lehetővé teszi, hogy a képernyő tartalmát megossza munkatársaival és barátaival. Élvezze dokumentumainak és multimédiás anyagainak gyors, tiszta, 10 pontos érintésvezérlését.

                      

Ablak a produktivitásra

A nagy teljesítményű 11,6 hüvelykes ICONIA W7 sorozatú táblagép és bölcső1 kombinációja a keze ügyébe helyezi az azonnali produktivitást. Az Intel® Core™ processzora villámgyors és a bölcső álló és fekvő elrendezésben is csatlakoztatható a kényelmes böngészés, megosztás és érintéses működtetés lehetővé tétele érdekében. Más eszközök a számos portok valamelyikén keresztül csatlakoztathatók az egyszerű bővítés és töltés érdekében; és rendelkezésre áll egy Bluetooth® billentyűzet is.

                       

Bölcsős nézetek

Az ICONIA W7 mindenre alkalmas a képek megtekintésétől a webböngészésig és a táblázatkezelésig. Egyszerűen helyezze csak be a bölcsőjébe1 és válassza ki a legmegfelelőbb elrendezést: állót a képek megtekintéséhez vagy olvasáshoz; a 20 fokra megdöntött fekvőt a kényelmes érintésvezérléshez; illetve a 70 fogra megdöntött fekvőt a notebook típusú megtekintéshez és a billentyűzettel1 végzett munkához. A HDMI® és USB 3.0 portok1 további rugalmasságot biztosítanak.

                    

1, 2, rajt!

A bámulatosan gyors ICONIA W7 sorozatnak csak 6 másodpercre van szüksége az induláshoz, 1,5 másodpercre a visszaálláshoz, illetve 2,5 másodpercre az online kapcsolat kiépítéséhez. 2, 3 A visszaálláskor automatikusan frissíti a weboldalakat és e-maileket, így mindig a legfrissebb információk láthatók. Az AcerCloud használatával pedig könnyen hozzáférhetők multimédiás anyagai és dokumentumai – bármikor, bárhol, minden eszközén.

                            

Mindig rajta

Az ICONIA W5 sorozat a világ első Intel® CPU alapú táblagépe, melyen megtalálható az Acer Always On technológiája. Egyszerűen nyomja meg a gombot, és az azonnal bekapcsol és készen áll a munkára, akár egy okostelefon – akár 3 hétnyi készenléti idővel. Az Acer Always Connect 2,5 másodperc alatt csatlakozik a hozzáférési pontokra,3, 4, miközben az AcerCloud bármikor lehetővé teszi az eszközein lévő fájlokhoz történő hozzáférést.

                               

Élettel teli

A billentyűzethez való csatlakoztatáskor az ICONIA W5 sorozat 18 órán keresztül feltöltve marad bármikor. Örömére szolgál majd, hogy a hosszabb távollétek esetén, pl., az utazások, megbeszélések, nemzetközi repülések, kávészünetek, vacsorák vagy akár távoli nyaralások idején is rendelkezésére áll a munkához szükséges energia.

                    

Érintés, gépelés, megtekintés

A 10,1 hüvelykes ICONIA W5 sorozat a munka háromféle módját kínálja: mobil munkavégzés magával a táblagéppel; ülő helyzetben gépelés a billentyűzeti dokkal1; vagy a kijelző elfordításával a munka megmutatása másoknak. Ez a kis tömegű táblagép egyetlen gombnyomásra indul, akár egy okostelefon, miközben az akár 18 órányi akkumulátoros üzemmód2 jelentős produktivitást tesz lehetővé.

SPECIFIKÁCIÓ:

GyártóAcer
Processzor TípusaIntel Core i5-3517U
Processzor sebessége1,7 GHz
Belső memória128 GB
Operációs rendszer típusaWindows 8 64bit
Memória bővítésNincs
Kijelző felbontása1920x1080 pixel
Kijelző mérete11,6"
Wi-FiVan
3G/4G modemNincs
Telefon funkcióNincs
GPSNincs
BluetoothVan
Beépített fényképezőgépVan
CsatlakozókUSB, HDMI
Súly950 g
Garancia1 év

A termék megvásárolható a Bluechip Webáruházban! - Dokkoló nélkül - Dokkolóval.