powered by www.bluechip.hu

A legújabb őrület – Gamer ágy!

by Lizzy
2020. March 12. 15:06
Címkék: gamer
A gamer ágy egy elég jó ok arra, hogy miért ne hagyd el a házat, és kényelemben légy egész nap!
Az esetleges érvénybe lépő karantén idejére is kiváló választás, ha otthon kell maradnod! ;)


A japánok egy nem mindennapi ötlettel álltak elő, ugyanis kifejlesztették a gamer ágyat, ami eddig szinte lehetetlennek és elérhetetlennek tűnt. A játékosok igényeit egyre több testreszabott termékkel próbálják kielégíteni. A PC-n és a monitoron kívül, ügyeltek a megemelt fejtámlára, az íróasztal kialakításra, a snack polcokra, üdítőital tartókra, tablet és telefon tartóra és nem utolsó sorban a kényelmes ágyra. Sőt egy kerekekkel ellátott asztal is kiegészíti az ágyat, amelyre rátehető a billentyűzet és egér. Ahhoz, hogy a játék igazán élvezhető legyen, beépített hangszórók és kiegészítő monitorok állnak a felhasználó rendelkezésére, melyekhez még pohár tartó is társul.

Igaz, léteznek már profi gamer székek, babzsákok, fotelek de ezzel az újdonsággal egy újabb szintre lépett a japán gyártó.



Nem csak gamereknek ajánlott ez az ágy, hanem azoknak is, akik home office-ban dolgoznak és teljes mértékű kényelemre vágynak az otthoni munka során. 

A gamer ágy mindennel együtt, körülbelül 113 250 jen-be, azaz 1045-1050 $-ba kerül a Bauhutte szerint.

Összességében minden adott ahhoz, hogy kényelmesen otthonról dolgozz vagy játssz hosszabb ideig, vagy akár streameket nézz és mind ezek után, egy jót aludj a gamer ágyadban. Nincs szükség mászkálásra, minden egy helyen elérhető!