powered by www.bluechip.hu

Koronavírus - Felhívás

by Lizzy
2020. March 17. 11:03
Címkék:
A The Blue Chip Kft. számára kiemelten fontos a vásárlók és a dolgozók egészségének védelme, ezért kérünk az alábbi intézkedések betartásával szállj be Te is a járvány terjedésének megfékezésébe!


Kedves Ügyfeleink!

• A kijárási korlátozás enyhítésével üzleteink ismét 18:00 óráig tartanak nyitva. A megfelelő óvintézkedések betartása mellett várjuk kedves ügyfeleinket minden hétköznap 10:00-18:00 között.

• Amennyiben van lehetőséged rá, úgy kérd rendeléseidet házhozszállítással, ezzel minimalizálva a fizikai kontaktusok számát!

• Amennyiben személyes átvételt választasz, egyedül gyere a termékekért, belépés után használd az üzletben kihelyezett kézfertőtlenítőt, tarts 1 méteres távolságot a többi ügyféltől!

• Segítsd idősebb rokonaidat, ismerőseidet az online ügyintézésben, kérdezd meg őket szükségük van-e bármilyen informatikai, szórakoztatóelektronikai termékre!

• Rendeléssel vagy termékekkel kapcsolatos kérdéseidet az alábbi elérhetőségek egyikén tedd fel:

      E-mail üzenetben: info@bluechip.hu
      Facebook üzenetben: https://www.facebook.com/bluechip.hu/  
      Telefonon:+36 1/339-0570 ; +36 30/946-591

Kettőzött erővel kezeljük az elektronikus csatornákat, hogy téged és magunkat is megkíméljünk egy esetleges fertőzéstől.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a készpénz felületén akár több napig is életben maradhat a koronavírus, ezért a bankjegyek és érmék helyett válaszd az elektronikus fizetési opciókat. Fizess online bankkártyával vagy válaszd a néhány másodperc alatt teljesülő előre utalásos fizetést.

A kialakult veszélyhelyzet sajnos megnövekedett kiszállítási időt eredményez, rendeléseid leadásakor számolj ezzel, légy türelmes.

A jelenlegi egészségügyi helyzet mindannyiunktól fokozott óvatosságot, fegyelmet kíván. Köszönjük, hogy felelősségteljes viselkedéseddel és vásárlásaid elektronikus intézésével hozzájárulsz a járvány terjedésének megfékezésében!

Üdvözlettel:

The Blue Chip Csapata!