powered by www.bluechip.hu

Momentum True Wireless 2 – A hangzás mindenekelőtt!

by Lizzy
2020. March 17. 15:26
Címkék: sennheiser
Az elmúlt 75 év során a Sennheiser mindig a hangzást helyezte az első helyre. Ez az új Momentum True Wireless 2-nél sincsen ez másképp.

A vezető hangtechnológiának és az innovációnak köszönhetően ezek az új fülhallgatók a legjobb hallgatási élményt nyújtják bárhol, bármikor. A teljes napi viselésre tervezett továbbfejlesztett ergonómia és a személyre szabottabb élmény finomított érintőivel, tökéletesen kidolgozták őket a legigényesebb hallgatók számára, és célja, hogy egyszerűbbé tegye a mindennapi életünket.


Páratlan sztereó hangzás

A klasszikustól a kortársig minden zenei műfajt tökéletesen szólaltat meg az új MOMENTUM True Wireless 2 fülhallgató 7 mm-es dinamikus meghajtója, mély basszusa, természetes, tiszta, részletes magas kifinomult hangja révén. Ráadásul most testreszabhatod a hallgatási élményt. A beépített hangszabályozókkal jobban élvezheted a csodálatos hangminőséget a Te sajátos igényeid szerint.

A Te hangzásod. A Te fókuszod.

Koncentrálj a megfelelő dolgokra a megfelelő időben a True Wirless 2-vel.

Kapcsold ki a környezeted zajait, és merülj bele az effektív és élesen megszólaló dalokba. Az improvizált hívásoknál az új Aktív zajszűrő funkció bekapcsol, és zökkenőmentesen tudsz telefonálni. A fülhallgatók kiváló zajszigetelésével együtt élvezheted a hihetetlen tiszta hangzást még zajos környezetben is.


Kényelmes viselés egész nap

Akár 28 órán át is üzemkész és a tökéletesen ergonomikus kialakítása által, több óráig is viselheted, nem lesz kényelmetlen a használata.

Intuitív a Te igényeidnek megfelelően

A teljesen testreszabható kezelése megkönnyíti a dolgodat. A hangerőt, a zenét és a hívásokat a mindkét fülhallgatóba beépített testreszabható érintőpad technológiával vezérelheted.


Hangsegéd támogatás

Könnyen aktiválhatod a Google Assistant és az Apple Siri programot is egyetlen gombnyomással, és egyértelműen hallhatod a válaszokat.

Intelligens szünet

Soha ne hagyj ki egy percet sem a kedvenc dalaidból. Az intelligens szünet által automatikusan leáll, ha a fülhallgatókat eltávolítod, és zökkenőmentesen folytatódik a zene, ha visszahelyezed őket.


Gondosan megtervezett

IPX4 besorolású - Élvezd a kiváló hangélményt, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz, az IPX4 fröccsenésgátló kialakításával esőben sem kell agódnod.

Kiváló kivitelezésű és gyönyörű formatervezésű. A fülhallgató fehér és szürke színben, valamint a klasszikus fekete színben érhető el.