powered by www.bluechip.hu

Doom Eternal – A földi pokol

by Lizzy
2020. March 18. 13:17
Címkék: a, , eternal, doom
Az id Software gondozásában a Doom Eternalban visszatér a Pokol legnagyobb fenyegetése: aki nem más, mint TE magad vagy. Vesd be a legújabb démongyilkoló technikákat, szerezz geart az ellenfelektől és játssz démonként!

A Doom játékot senkinek nem kell bemutatunk, hiszen világszerte elismertté vált az évek során. A Doom volt az egyik első belső nézetes lövöldözős játék. Igaz, az évek során kisebb megújuláson ment keresztül, de a gyors akciódús, véres kaland egy cseppet sem változott! A Doom Eternal érkezésére már 2019-ben számítottuk, de a munkálatok kissé elhúzódtak idén márciusra, de már nem kell sokat várnunk, ugyanis most pénteken, azaz március 20-án fog debütálni.


Ismét adott egy ikonikus karakterű főhősünk Slayer, aki időtlen idők óta, egy maga képes felvenni a harcot a legnagyobb hordákkal és a klasszikus ádáz ellenségekkel. Azonban ahhoz, hogy megmenthesse a Földet meg kell járnia a Pokolt és a Mennyeket. A harc elkezdődik és az, hogy hogyan végződik, az csakis rajtunk múlik. Tudsz a démonok ellen küzdeni egyedi támadásokkal, kiszámíthatatlan csavarokkal, de erősítheted az ellenkező oldalt is. Slayer szerepében lehet az ellenfeled és Te pedig pokoli lényként törsz rá más csapat tagjaira.

A pokolban és a mennyországban számtalan Glory Kills-ekkel, óriási behemótokkal találkozhatsz a még soha nem látott, páratlan részletességű környezetben, ami az eddigi legnagyobb és legszenvedélyesebb játékká teszi. Tapasztald meg Te magad az erő, a sebesség és a folyamatos akció tökéletes kombinációját az FPS játékok következő lépcsőfokával!


Győzd le a pokol teremtményeit és légy megállíthatatlan! 

A Doom Eternal a külföldi portálokon igen jó értékelést kapott, majdhogynem maximális pontszámmal dicsekedhet.
A Doom Eternal március 20-án fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, később pedig Nintendo Switchre is.