powered by www.bluechip.hu

Animal Crossing - Nintendo Switch-re

by Lizzy
2020. March 18. 14:18
Címkék: nintendo
Már nem bírsz tovább várni? Rendeld elő most! Napokon belül itt az Animal Crossing: New Horizons életszimulátor Nintendo Switch-re.
2020. március 20-án debütál az Animal Crossing Nintendo Switch-re.
Már most előrendelhető a rendkívül szórakoztató kis paradicsomban játszódó életszimulátor.
Egy gondtalan új élet vár a láthatáron túl! Repülj el a saját elhagyatott szigetedre, ahol új barátok, felfedezések és lehetőségek száza vár Rád! Az igazi gond nélküli paradicsomot az Animal Crossingban most megalkothatod!

A paradicsomhoz vezető út...

Semmi mással, csak egy sátorral és a megbízható új NookPhone telefonoddal az élet meglehetősen rusztikus és nomád lesz. De ne aggódj! Egy kis segítséggel, idővel és energiával a sziget olyan hellyé fog válni, ahol a legjobban érzed magad! Mint ahogy mondják, ha azt szeretnéd, hogy legjobban alakuljanak a dolgok csak egy lehetőséged van: Csináld meg magad!


Alkoss szabadon!

Gyűjtsd össze a DIY recepteket, majd gyűjtsd össze a hozzávaló szükséges anyagokat. A mindennapi élethez elengedhetetlenek a kézműves szerszámok vagy kültéri bútorok, amik mindenkinek az életét javítják. Mindenféle kreatív módon díszítheted a szigeted, építhetsz hidakat, ösvényeket, lejtőket és folyókat a sziget dizájnos kialakításához, ahogy neked tetszik!
Ez tény, hogy nem megy egyik napról a másikra, de ha az eredményt látni fogod, rájössz majd, hogy ez minden befektetést megért!

Minél több, annál jobb!

Nem lehet a szigeted paradicsom, hogyha másokkal nem osztod meg ezt a remek kis helyet! Minél több lakos érkezik a szigetedre annál jobb lesz a helyzet és színvonalasabb lesz az élet. Segíts nekik, támogasd őket és adj kölcsön nekik. Feladatokat, ajándékokat küldhetsz, fotózásokat szervezhetsz a szigeten és mindezt a barátság nevében! Az összetartás rendkívül fontos és elengedhetetlen! 



Élet a szigeten

Akár nyolc ember is élhet ugyanazon a szigeten, és akár négyen is élvezhetik egyszerre a szigeti életet. Játszhatsz akár hét emberrel online, szigetekre utazva, vagy meghívva őket. Sőt megoszthatjátok az ajándékokat egymással, akár versenyezhettek is, vagy csak egyszerűen élvezhetitek egymás társaságát, hiszen tudjuk, mindig szórakoztatóbb együtt lenni a barátokkal!


Évszakok 

Az évszakok változnak, az idő múlik, a lakosok folytatják a mindennapjukat - még akkor is, ha Te nem tartasz velük. Az élet a szigeten mindig folytatódik. Tapasztald meg az összes évszak által nyújtott lehetőséget, sokszínűséget és minden egyedi dolgot, amelyeket az új otthonodhoz adhatsz!
Éld át a különleges ünnepeket, horgászversenyeket. Élvezd az összes közös élményt a többiekkel és mindig várd a következő vidám napot a szigeten!