powered by www.bluechip.hu

Holnaptól érkezik a Resident Evil 3 demo változata

by Karina
2020. March 18. 14:27
Címkék: , a, resident, evil, 3, demo
Csomagolj össze - itt az idő újra elutazni az élőholtak városába. A Resident Evil 3 Raccon City demo Március 19.-én érkezik, majd őt követi a Resident Evil Resistence Március 27.-én.

Resident Evil 3 Raccoon City Demo

Raccoon City egy nyüzsgő ipari nagyváros mely otthont ad Jill Valentine-nak. A rajongók mindegyikének, továbbá azoknak akik a Resident Evil 2 Remake franchise-nál szálltak be, de még a PlayStation fanoknak is ismerős Raccoon City sorsa, de a Resident Evil 3 másik oldalról mutatja be a Resident Evil 2-ben történteket. A hamarosan megjelenő demo változat egyből bedob a sztori közepébe. Összegyűjtöttem néhány tippet hogy hogyan juss túl rajta:


1.) Ne siess mindig

Menekülés közben óriási kísértés lehet, hogy mindenhova futva menj, de az ellenségeid, akikkel útközben találkozol meglepően ügyesek és váratlan helyzetekbe bukkannak elő. Néha jobb, ha lelassítasz egy picit, hogy elkerüld a zombikat, akik tárt karokkal várnak rád. Ugyanakkor vannak pillanatok mikor a futás az egyetlen alternatívád (például, amikor egy Biofegyver eltökélt szándéka, hogy elpusztítsa Jill Valentine-t és az összes nyomát annak, hogy életen volt).

Akárhogy is, a tréningnek köszönhetően Jill ügyesen ki tud térni a támadások elől. Például, ha pont jó pillanatban lépsz oldalra, gyorsan megtudod fordítani a helyzetet, hogy fölénybe kerülj a támadóval szemben


2.) Állj, nézz és hallgass

Jill-nek menekülnie kell Raccoon City romjai között. Ahogy navigálod a város utcáin, tartsd szemmel a környéket és hallgasd a közelben leledző ellenfeleket, így elkerülheted, hogy zombi eledel legyél. Mindig legyen egy menekülő útvonalad, ha új helyre mész és néha a legjobb megoldás, ha nem harcolsz egyáltalán. A környezted is segíthet abban, hogy elkerüld a veszélyes helyzeteket.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy mindent azonnal használni kell. Biztonságosabb, ha egy robbanásveszélyes hordót vagy egy stunnoló elektromos dobozt meghagyunk hátha később is szükség lesz rá. Érdemes tisztában lenni a környezettel és előre tervezni.

3) Legyél a S.T.A.R.S. tagja

Raccoon City hamar összeomlott minden szempontból, sok törmelék maradt az utcákon. Különféle itemeket és zombikat találsz váratlan helyeken. Természetesen rájössz könnyen, hogy hogyan is működnek a piros hordók. De mi van a városban szétszórt szikrázó generátorokkal? Nem javaslom, hogy túl közel merészkedj hozzájuk, de más módon történő használatukat mindenképp ajánlom.

Ez nem az első eset, hogy Jill szembenéz az élőholtakkal, már átélte ezt a horrort az Arklay Mountains incidenskor. Néha segít, ha egy kicsit beleképzeled magad az ő helyébe és hogy mit tenne az adott szituációban: Hány töltényed maradt? Milyen ellenféllel kell harcolnod? Jobb, ha erővel áttörsz az akadályon és kockáztatsz egy sérülést vagy jobb, ha kerülő utat választasz?

Ha szeretnél a végére jutni a demonak, akkor gondolnod kell arra, hogy hogyan használhatod fel a leghatékonyabban az erőforrásaid.


Resident Evil 3 Mr. Charlie Challenge

Capcom tett a demoba egy szórakoztató kihívást azoknak, akik szeretnek hencegni. Elrejtett 20 db "Mr. Charlie" figurát a játék különböző, nehezen megtalálható részein. Ezek a kis bólógatós figurák emlékeztetnek majd téged a Resident Evil 2 Remake-ben lévő "Mr. Raccoon" vagy a Resident Evil 7-ben lévő "Mr. Everywhere" figurákra.

Ha érdekel a challenge próbáld megtalálni mind a 20-at! Nem lesz könnyű, szóval mindenképp oszd meg ha összegyűjtötted az összeset!


Resident Evil Resistance Nyilt Béta

Egy kis plusz a játékban: Március 27.-én indulni fog egy nyílt bétája a Resident Evil Resistance-nek. Ez lehetőséget ad arra, hogy megmenekülj egy őrült kísérlet elől három társaddal együtt, vagy hogy beleülhess a Mastermind székébe és megpróbáld összezúzni a túlélőket. A Resident Evil 3-al megkapod a Resident Evil Resistance-et is. Az nyilt béta nagyszerű lehetőség lesz arra, hogy tanulmányozd ezt az egyedülálló aszimmetrikus online játékmódot!

A Reisdent Evil 3 és a Resistance már Április 3-án kapható lesz, de már most előrendelhető. Tehát nem kell sokat várni, hogy játszhass ezzel a remek játékkal. A 2. rész remakeje után nem hiszem, hogy lesz okunk panaszra főleg, hogy még kapunk egy érdekes online játékmódot is. Én minden esetre nagyon várom.