powered by www.bluechip.hu

Mount & Blade II: Bannerlord

by Lizzy
2020. March 20. 19:49
Címkék:
Hosszú évek óta, pontosabb 8 éve várjuk már a Mount & Blade sorozat legújabb részét. Igaz, egy ideje már kipróbálható béta állapotban van a műfaj kedvelőinek, de hamarosan korai hozzáférési státuszban elérhető lesz a Steam-en március 31-től.
 
Több év várakozás után, végre megérkezett. A Mount & Blade névre hallgató, középkori harcos szerepjáték fejlesztője a Taleworls elhozta nekünk a Mount & Blade 2: Bannerlord című folytatást, amely rengeteg vadonatúj, izgalmas és a felhasználók által kért funkciókkal és változtatásokkal rendelkezik, kiemelt figyelmet fordítva a többjátékos módra is. A Paradox Interactive palettáját bővítő Bannerlord sokkal részletesebb, látványosabb és kiforrottabb az elődjénél, ennél fogva a játékélmény is sokkal élvezetesebb.





Hallod ahogy jönnek a hegy felől? Több száz vágtató paripa és vérszomjas katona kiáltása hallatszik a messzeségből. A kürtök megszólalnak, a hollók felrepülnek. A birodalmat polgárháború sújtja. Határain túl, új királyságok emelkednek fel. Ez csak egyet jelenthez, ez a sokak által imádott igazi középkori világ.
Vigyázz a kardodra, fejleszd a fegyverzeted, hívd össze követőidet, és indulj el lóháton, hogy dicsőséget nyerj a Calradiai csatatéren. Toborozz egy hatalmas hadsereget vagy akár alapíts családot. Lehetőségek tárháza nyitva áll ellőtted.
Hozd létre saját hegemóniádat, és hozz létre egy új és jobb világot a régi hamvaiból...