powered by www.bluechip.hu

Itt a Half-Life: Alyx

by Lizzy
2020. March 20. 20:37
Címkék:
Sok éves várakozás után itt van a legújabb Half-Life játék. A Half-Life: Alyx kiadása március 23-a. A Half-Life: Alyx lehet a VR játékok legújabb királya!

A koronavírus-járvány is kihatással van erre a játékra, ugyanis a rendelkezésre álló VR-eszközök korlátozott mennyiségben érhetőek el, így bonyolult a játékhoz való beszerzése. A rajongók azonban minden bizonnyal készen állnak arra, hogy belemerüljenek a játék világába. A fejlesztők sok munkát végeztek annak érdekében, hogy az elvárt FPS játék megfeleljen egy virtuális valóság élményének.
Kétségtelenül jó játék a gameplayek alapján. PC-re érkezik és kompatibilis VR-eszközökkel játszható. 

 A Half-Life: Alyx a Valve eddigi legnagyobb játéka és a játék tervezője elárulta, hogy szerkesztőségükben soha nem dolgozott még egy játékon egyszerre ennyi ember. A sok új ember olyan frissességet hozott a csapatba és az új projektbe, hogy megújult energiával tudtak dolgozni a játékon. Az új Half-Life tele van kalandokkal, felfedezéssel, feladványok megoldásával, harcokkal és komoly történetek végigjátszásával és végre először a karakterünk is megszólal a játékban. 

MINIMUM rendszerkövetelmény:
OS: Windows 10
processzor: Core i5-7500 / Ryzen 5 1600
Memória: 12 GB RAM
Grafika: GTX 1060 / RX 580 - 6 GB VRAM

A játékmenetről hosszabb videókat itt találtok: