powered by www.bluechip.hu

GTA 6 teóriák és várható megjelenés

by Lizzy
2020. April 21. 18:59
Címkék: gta, vi, hírek, és, megjelenés, 6
A Rockstar még egyelőre nem jelentette be és nem is erősítette meg a pletykákat, de folyamatosan szivárognak az információk és keringenek a pletykák a legújabb Grand Theft Auto sorozat kapcsán.
Olyan információk is előkerültek, miszerint teljesen más néven és nem is GTA VI-ként fog világra jönni a játék.
A Kotaku jelentése szerint a Rockstar mindenféle válsággal kapcsolatos dolgai miatt és az embertelen stressz miatt, a vállalat jelentős változtatásokat próbál tenni a munkakörnyezet a kultúra és az alkalmazottak helyzetének javításának érdekében. A fejlesztéseken folyamatosan dolgoznak az alkalmazottak és törekednek kihozni a maximumot. A plusz munkákat pedig jelentős 1,5x-es fizetéssel jutalmazzák, ugyanis a vezetők elvárják a túlórát, lojalitást és a teljes összpontosítást.


(Image credit: Rockstar)

A
Kotaku jelentése szerint a GTA 5 2013-ban történő kiadása ellenére is a GTA 6 még mindig "korai fejlesztésű", azaz valószínűleg több, ha nem 4-5 év elteltével jár ezeknek a játékoknak az időtartama és még mindig fel-fel tűnik a különböző toplistákon. 
A késést nem tudhatjuk mi okozza, csak feltételezni tudjuk, hogy esetleg a Red Dead Redemption 2 nagyszabású projektje vagy a folyamatosan támogatott GTA Online frissítések okozhatják a csúszást.
Eredeti terv szerint a játék kiadását követően, számos DLC fog érkezni ezzel fokozva a folyamatos tartalom bővítést.

Több külföldi forrás alapján valószínűleg 2021-re várható a játék hatodik része, de az sem kizárt, hogy csak 2022 vagy 2023-ban lát napvilágot. Mi mindezek ellenére már nagyon várjuk a legújabb részt és a további híreket!


(Image credit: Rockstar)