powered by www.bluechip.hu

Itt az legújabb InWin C200 és 216!

by Lizzy
2020. April 22. 11:25
Címkék: , az, c200, és
Építs akár egy személyes/professzionális stúdiót vagy akár maradj a karcsú, modern esztétikai formatervezésnél!
InWin C200


Az In-Win C200-al személyes vagy akár professzionális stúdiót építhetsz. A sokoldalú belső tere számtalan lehetőséget nyújt a felhasználók számára. Az előlapjának a kreatív kivitelezése lehetővé teszi a prémium légáramlás és a hőelvezetés fokozott teljesítményét. (ahogy az ábra is mutatja)



Egy igazi kreativitásra teremtett gépezet. Sőt akár képes tárolni 8 meghajtót, két ODD-t vagy felhasználhatod ezt a helyet még 2-3 cserélhető rekeszhez. 
Kimaximalizálhatod a középméretű gépháznak a belső terét. 420mm-es GPU, 166 mm-es hűőborda és E-ATX alaplap befogadására képes.


___________________________________________
InWin 216



Karcsú, modern esztétikai formatervezéssel készült. A minimalista stílusú elegáns vonalakkal és alumínium díszítőelemekkel nagyon kis csinos megjelenést biztosít.
Építs egy olyan gépet amire büszke lehetsz!
Rendkívül kibővíthető a kiváló teljesítmény érdekében. Támogatja az E-ATX alaplapot és egyszerre több tárolóeszközt is elhelyezhetsz benne. 



A 216 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a GPU-kat függőlegesen vagy vízszintesen helyezhessék el.
A légáramlását illetően nagyon hatékonyan kezeli a hűtési teljesítményt. Összességében képes egyszerre akár 6 ventilátort is támogatni egyidejűleg, ami növeli a hűtési teljesítményt és kellemes, könnyed használatot biztosít.
Fontos a részleteket megfigyelnünk, amely ezekben az apróságokban rejlik:
- gyorsan eltávolítható pollenszűrő
- 3 mm-es edzett üveges oldalsó mágneses kialakítás
- rögzített csavarok