powered by www.bluechip.hu

ASUS kiadta ProArt professzionális monitorjait

by Lizzy
2020. May 13. 15:50
A Calman Ready kijelzők szembetűnő színpontossággal rendelkeznek.


Az ASUS és a Portrait Displays közötti folyamatos együttműködés részeként a kiválasztott ProArt kijelzők mostantól vagy Calman Ready kijelzők, azaz jelezik a közvetlen kommunikációt a Calman szoftverrel, vagy Calman Verified azaz, stúdió minőségű színpontosságot biztosítanak.

Az első ASUS ProArt Display 2011-es megjelenése óta a ProArt márka és a ProArt termékek is folyamatosan fejlődtek, hogy kielégítsék a professzionális munkafolyamatok igényeit a hagyományos tartalom-létrehozási területeken, mint pl.: a fotózás, videózás, valamint új megoldásokat kínálnak a grafikusok, 3D tervezők, játékfejlesztők és más kreatív szakemberek számára is.

Most, a Portrait Displays-el való új partnerség eredményeként, az ASUS ProArt az egyik vezető kijelzőmárka, amely támogatja a híres Calman szabványt - a legnépszerűbb kalibrációs megoldást, amelyet Hollywood legelismertebb színszakértői használnak.


Az ASUS és a Calman bejelentését kommentálva a Portrait Displays elnöke és vezérigazgatója, Eric Brumm elmondta: "A Portrait Displays büszke arra, hogy folyamatos és kitartó partnerség jött létre az ASUS-sal, és örömmel mutatta be a Calman Verified és Calman Ready integrált megoldásait az ASUS ProArt kijelzőkhöz. "A szakemberek magabiztosan használhatják az ASUS kijelzőket azzal a tudattal, hogy eszközeik a legmagasabb színvonallal és pontossággal teljesítenek. Reméljük, hogy a jövőben még tovább fejlődik, és kiemelkedő látvány-élményt nyújthatunk partnereinknek."

"Nagyra értékeljük a lehetőséget, hogy partnerünk legyen a Portrait Displays-el és a Calman színkalibrációs technológiájával" - mondta Vincent Chiou, az ASUS kijelzők üzleti egységének alelnöke és vezérigazgatója. "Ez a szövetség lehetővé teszi az ASUS számára, hogy a ProArt termékek garantáltan megfeleljenek a legmagasabb szintű szabványoknak, és a hosszú távú felhasználásnak. Minden alkotáshoz mindig a legjobb látvány-élményt kell nyújtani. "


Öt új ASUS ProArt monitor érhető el a Calman Ready vagy a Calman Verified - egyik típusának kiválasztásával, további modellekkel a Portait Displays-el való folyamatos együttműködésünk részeként.

Calman Ready: Abszolút pontosság és színvezérlés 
A professzionális kreatív tartalom készítők számára, akik abszolút pontosságot igényelnek a tökéletes színek mellett, az ASUS ProArt Display PA32UCX, PA32UCX-PK és PA27UCX-K - ajánljuk.

Ezek a modellek lehetővé teszik a közvetlen kommunikációt a Calman színkalibráló szoftverrel, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy professzionális minőségű kalibrációs feldolgozást végezzenek a normál látványterveken, mielőtt a színparamétereket visszaírják a ProArt Display fedélzeti memóriájába. Ez finomhangolást tesz lehetővé a szín-pontosság hangolása és az egységesség kompenzálása érdekében, megkönnyítve ezzel a Calman Ready ProArt kijelző újrakalibrálását, amikor csak szükség van rá. Emellett kiküszöböli egy adott számítógéphez történő csatlakozás iránti igényt - most már csatlakoztathat egy Calman Ready ProArt kijelzőt különböző eszközökhöz anélkül, hogy újra kellene módosítani a színbeállításokat. A színes profilok könnyen aktiválhatók a kijelzőn lévő hardver gyorsbillentyűkkel, számítógép nélkül.


Calman Verified: világszínvonalú színpontosság
A Calman Verified világszínvonalú színpontosságot biztosít lelkes fotósok, videósok vagy 3D tervezők számára. A felhasználói csoportok mindennapi igényei között szerepel a kiváló színpontosság és a kalibrálás, amely lehetővé teszi a komoly kreatív munkát a - a fotóktól a videó szerkesztésig és azon túl is.

Pontosabban, a programba bevitt összes terméknek meg kell felelnie a Portrait Displays színvonalának ami azt illeti: a gamma, a színhőmérséklet, a fényerő és a DDC / CI kommunikáció, és a Delta E <2 pontossága garantálja a professzionális stúdióminőséget. Az ASUS ProArt Display a PA248QV és a PA278QV - már szerepel a Calman Verified jóváhagyási pecsétje.