powered by www.bluechip.hu

Razer termékajánló

Razer új termékei megérkeztek hozzánk

by Blake Dashed
2012. December 03. 09:17
A Razer mára meghatározó szerepet tölt be a játékipar területén. A IT világban, a játékok igen nagy bevételt jelentenek, s a szórakozáshoz elengedhetetlen kiegészítők is. A Razer ezen a területen igen nagy népszerűségnek örvend. A kiváló minőségű és egyedi dizájnnal felruházott eszközök, hamar meghódították a világot. Feladatuk a kényelmes játékkezelés biztosítása, és a választékra sem lehet panasz, mert minden típusú játékhoz találunk kiegészítőket a Razer "polcain".
A Razer 1998-ban alakult az USA-ban. Egy csapat mérnök hozta létre a céget, akik elhatározták, hogy a "high end játékokhoz" fognak perifériát gyártani.  A Razer nevéhez fűződik az első Gamer egér is, mely 2000DPI-s felbontással bírt. A visszajelzések alapján, akik ilyen egeret használtak a játékokban, nagyobb pontossággal tudtak játszani. 
A Razer volt a legelső gyártók egyike, akik célzottan a "pro-gamer" játékosoknak gyártottak terméket. Ma is nagy népszerűségnek örvend, hiszen a mai napig a játékosok és a rajongók véleménye és meglátásai szerint gyártják a kiváló eszközöket.

Razer BlackShark

                

Katonai headsetek által inspirálva

A katonai pilóták headsetje által inspirált Razer BlackShark kényelmes viselet a hosszú küldetésekhez, és kiváló hangszigeteléssel rendelkezik az abszolút parancs-tisztasághoz a legőrültebb helyzetekben.

Teljes hangszigetelés a zavartalan játékmenethez és zenehallgatáshoz

A fülpárna műbőr borítása és kagylós kialakítása kizár minden zavaró zajt, így csak a kiváló, intenzív játék-, vagy zenehangzást hallani

Játék út közben

A Razer BlackShark-t a lecsatolható mikrofonja rendkívül sokoldalú headsetté teszi. Használhatja otthon játékhoz, vagy utcán zenehallgatáshoz is. A mellékelt számítógépes átalakító nélkül bármilyen eszközön használható, aminek 3,5 mm-es jack csatlakozója van.

                 
SPECIFIKÁCIÓ

GyártóRazer
HangerőszabályzóIgen
Csatlakozó3,5 mm
KivitelFejpánt
Frekvencia min.20 Hz
Frekvencia max.20 kHz
Mikrofon érzékenység-37 dB
Mikrofonos fejhallgatóIgen
Min. mikrofon frek. átvitel50 Hz
Max. mikrofon frek. átvitel16 kHz
Kábel méret1,3 m
Garancia1 év


Razer BlackWidow 2013

                 

Teljesen mechanikus gombok a kiváló tapintásért és a gyorsabb reakcióért

A Razer BlackWidow mechanikus billentyűtechnológiája megkülönböztető tapintható visszajelzést nyújt, így teljesen új érzés a használata. Az optimalizált 50g működtető erővel, és csökkentett 2 mm-es működési távolsággal a Razer BlackWidow gombjaival gyorsabban adhatók ki a parancsok, mint bármelyik más standard billentyűzettel.

10 billentyű átfogása játék közben

Használj annyi billentyűt, ahány ujj van a kezeiden, és regisztráltasd ezeket pontosan és gyorsan a játék közben. A Razer BlackWidow játék módjában 10 billentyűs átfogással elsöprő megsemmisítést végezhetsz az ellenségen, vagy csak megbizonyosodhatsz arról, hogy a parancsok tökéletesen végrehajtódtak a győzelemhez.

- Teljesen mechanikus billentyűk
- 1000Hz Ultrapolling
- Teljesen programozható gombok menet közbeni makrófelvétellel
- 10 billentyűs átfogás
- 5 további dedikált makróbillentyű
- Hang ki/be csatlakozók
- USB átvitel

                 
SPECIFIKÁCIÓ

GyártóRazer
SzínFekete
Csatoló felületUSB
KiosztásAngol
TípusVezetékes
EgérrelNem
Garancia2 év


Razer DeathStalker US

                     

A Razer DeathStalker gaming billentyűzet könyörtelen erőt nyújt a keskeny billentyűkkel a gyors rövidebb mozgásokhoz és gyors tüzelésekhez. Az ujjaid kényelmesen, és fénysebességgel fognak repülni az alacsony profilú billentyűk fölött, gyorsabban végrehajtva a parancsokat, mint hogy az ellenfél reagálni tudna.
A hagyományos billentyűzetekkel szemben, amelyek egyszerre legfeljebb 3 billentyűlenyomást tudnak érzékelni, a Razer DeathStalker beépített kiváló anti-ghosting technológiája 10 leütést érzékelhet egy időben, hogy még kevesebb erőfeszítéssel érd el a győzelmet. Minden billentyűleütés pontosan, és késedelem nélkül megjelenik a játékban.

- Teljesen programozható keskeny puha billentyűk
- 10 billentyű egyidejű lenyomása lehetséges
- Razer Synapse 2.0

               
SPECIFIKÁCIÓ

Extra10 leütés érzékelése egyszerre
GyártóRazer
SzínFekete
Csatoló felületUSB
KiosztásAngol
TípusVezetékes
EgérrelNem
Garancia2 év