powered by www.bluechip.hu

Nike Adapt Auto Max - A futurisztikus sneaker

by Lizzy
2020. May 26. 09:10
Címkék: nike
Futurisztikus cipő? Igen, jól olvastad! Ugyanis itt a Nike Air Max család legújabb tagja!

A 33. Air Max Day tiszteletére a Nike meglepte vevőkörét és online mutatta be az Adapt Auto Max névre keresztelt harmadik, önbefűzős cipőjét, ami hangvezérléssel és testreszabható világítással is rendelkezik.


A Nike Air Max cipője az egyik legnépszerűbb cipő, egészen azóta mióta bemutatták még 1987-ben. A technológia azóta folyamatosan fejlődött és finomítottak rajta a tökéletes kényelem és külső érdekében. Most elérkezett az egyik legnagyobb technológiai ugrás.
A FitAdapt Technologyn alapuló Adapt Auto Max képes garantálni a tökéletes illeszkedést és kétféle módon működik: az egyik sport-tevékenységhez, a másik a pihenéshez alkalmazkodik.
13 szín közül is választhatsz, sőt nem mellesleg a Google Assistant és Siri segítségével hanggal is vezérelheted a cipőt. 
Ez az innovatív tervezés kiterjed a teljesítményre is. A Tinker Hatfield tervezési, esztétikai és mintavételi elemeinek a "DNS"-ét átvezették a Air Max 90-től és a Nike Mag-tól a legújabb Nike Adapt Auto Max-ba. Ez az új sziluett megnövelte a cipő profilját a vastagabb talp révén.
 


A Nike Adapt Auto Max könnyű, légáteresztő anyagból készült és mindemellett stabilan tartja a lábat. A stabilitás mellett garantálja az ultra-puha és kényelmes viseletet. Ezennel a Nike legújabb darabja a futás jövőjét kínálja viselőjének.
A FitAdapt Technology által nem csak az önbefűzős technikát szabhatod testre, de a LED világítást is Te állíthatod be a mobil appal. 



Nézz meg további képeket a Nike Adapt Auto Max-ról: