powered by www.bluechip.hu

Hétvégén ingyenesen kipróbálható lesz a Far Cry 5 Uplay-en.

by Lizzy
2020. May 28. 09:47
Címkék: , 5, a, far cry
Ezen a hétvégén 2020.05.29-05.31-ig ingyenesen kipróbálható lesz a Far Cry 5 a Uplay-en és ha megtetszik a játék, relatív jó áron csaphatsz le rá kedvezményekkel! Ne szalaszd el ezt a lehetőséget!

Ezen a hétvégén a Far Cry 5 ingyenesen kipróbálható lesz PC-n a Uplay-en keresztül május 29-től május 31-ig. Szóval csomagold be a táskádat és irány Hope megye, Montana. Hope megye tökéletes hely festői fotók készítésére, nyugodt horgászatra és a hatalmas medve, Cheeseburger gondtalan megszelidítéséhez... Egy fanatikus világégi kultusz... A karizmatikus Joseph Seed vezette projekt, Eden' Gate (Éden kapuja) bekebelezte Hope megyét, és a többi most már csak rád vár. A megye felszabadításához ellenállást kell vezetned, destabilizálnod kell a kultuszok műveleteit, és ki kell iktatnod a Seed családot, mielőtt szembenéznél Josephhel.


Ha az ingyenes hétvége után, még több Far Cry 5-t szeretnél, akkor lehetőséged lesz a játék Standard vagy Gold kiadásait akár 75% -kal olcsóbban megvásárolni. A Deluxe csomagot, a Season Pass-ot és az egyedi DLC-ket pedig 50% kedvezménnyel szerezheted meg. Az ingyenes hétvégén elért haladásod átkerül a játék megvásárolt verziójába, így közvetlenül onnan folytathatod a játékot, ahol abbahagytad. 


Ha többet szeretne tudni az ingyenes hétvégéről, látogass el a http://farcry.com/freeweekend weboldalra , vagy látogass el a Far Cry hírközpontba a sorozattal kapcsolatos összes információval kapcsolatban.