powered by www.bluechip.hu

Újra eltolták a Cyberpunk 2077-et

by Valor
2020. June 19. 14:08
Címkék: gamer, gaming
A CD Projekt RED tegnap jelentette be, hogy ismét eltolják a Cyberpunk 2077-et. Ezúttal két hónappal kell többet várunk rá, hogy belevethessük magunkat Night City forgatagába. Új megjelenési dátum november 19. 

Marcin Iwinski, a lengyel cég egy egyik alapítója és Adam Badowski a stúdióvezető nevében osztottak meg tegnap délután a játék hivatalos Facebook oldalán egy nyílt levelet.  A fejlesztők szerencsére ismét az egyenes kommunikáció mellett döntöttek és az érvek, amiket felhoztak teljesen jogosak. 

Ha emlékeztek még az Skyrim, vagy épp a Witcher 3 megjelenéskori állapotára akkor láthatjátok, hogy a nyílt világot életre keltő játékok csak nagyon ritkán mutatkoznak be bugmentesen. És persze az ég óvjon minket olyan teszteletlen bughalmazoktól, mint a Fallout: New Vegas, vagy épp az AC: Unity, amik gyakorlatilag csak több hónap javításai után váltak egyáltalán játszhatóvá. 

Persze, ha nagyon rosszmájúak szeretnénk lenni, akkor megemlíthetjük, hogy a játékiparban mindig jobb egy karácsony közeli megjelenés, mint egy nem karácsony közeli. Ennek ellenére a CD Projekt Red pont nem az a gárda, akinek ezt felrónánk, hiszen ők eddig is a minőséget képviselték és ha azt mondják idő kell akkor nem tudunk mit tenni csak tovább várni, amíg Night City levegőjét szívhatjuk. 

Mondjátok el ti is a véleményeteket. Inkább játszanátok Cyberpunkot bugosan, vagy örültök, hogy a srácok a minőségre törekednek?