powered by www.bluechip.hu

InWin újdonságok - All-In-One CPU folyadékhűtők

by Lizzy
2020. July 10. 10:43
Címkék:
Az InWin bejelentette új CPU All-In-One hűtőit, itt az SR24 és SR36.
Az InWin újonnan szabadalmaztatott nagy áramlású szivattyúja kettős áramlást alkalmaz, ahol a ventilátorok egyidejűleg működnek. Ennek a kialakításnak köszönhetően, jelentősen csökkenti a hőt, ezáltal a CPU hűvösen marad. A szivattyú tetején lévő LED logó fehéren világít, de ha a szivattyú szokatlan elektromos áramot vagy túlzott hőt észlel, akkor a LED felváltva vörösen és kéken villogni kezd, figyelmeztetve a felhasználót a hibáról.
Rendkívül megbízható kialakítása. Még a szivattyú meghibásodása esetén is figyelmezteti a felhasználót. Ha az egyik szivattyú meghibásodik, a másik szivattyú működik tovább, és biztosítja, hogy a CPU nem fog túlmelegedni.



Nagyteljesítményű

Az SR24 és az SR36 a 240 mm-es és a 360 mm-es hűtőmérettel rendelkezik. Ezeket a nagyméretű radiátorokat mikrocsatorna-ventilátorral látták el, amelyek hihetetlenül nagy felülettel rendelkeznek a kiváló hűtés érdekében.
A szivattyút és a hűtőt „szivárgásmentes” gumi csövek alkotják, amelyeket úgy terveztek, hogy ellenálljanak a víz állandó mozgásának és folyásának.
A csövek szorosan fonott nylonból készültek, amelyeket extra védelemre terveztek, és még jól is néznek ki.



Magas statikus nyomású ventilátorok

Az InWin AJF120 ventilátorok az SR-sorozat mindkét változatához tartoznak, és kifejezetten úgy vannak kialakítva, hogy magas statikus nyomást biztosítsanak a nagy teljesítmény és a zaj csökkentése érdekében. Az AJF120 ventilátorjai közvetlenül csatlakoznak a szivattyúhoz, amelyek szinkronizálják és szabályozzák a sebességét a 4 tűs PWM segítségével, amely a CPU ventilátor fejlécéhez kapcsolódik.
A biztonság érdekében egy SATA tápcsatlakozó biztosítja az összes ventilátorhoz és szivattyúhoz szükséges teljes energiát. Az AJF120 ventilátorok matt ventilátorlapátokkal és ARGB LED-ekkel rendelkeznek, amelyek szinkronizálhatók egy ARGB alaplapi szoftverrel. (Alternatív megoldásként a szín közvetlenül is beállítható.)