powered by www.bluechip.hu

Ingyen Watch Dogs 2 és sok-sok Ubisoft infó

by Valor
2020. July 10. 10:57
Címkék: ubisoft,
Ha szereted a Ubisoft játékokat, akkor július 12-én este 9-től mindenképp érdemes leülnöd és megnézned a Ubisoft Forward Show-ját, hiszen amellett, hogy rengeteg új infót, trailert fogunk kapni a kiadó készülőfélben lévő játékaiból, a show ideje alatt ingyenesen lesz megkaparintható a Watch Dogs 2.
A Ubisoft az utóbbi években, amolyan jó iparos módjára készítette a játékokat. Nem voltak felesleges kockázat vállalások nagyjából igyekeztek lépést tartani a trendekkel. Kifejezetten persze indokolatlan volna lehúzni ezeket a játékokat, mert átgondoltak és jól megalkotottak voltak, éppen csak nem volt bennük túl nagy innováció és a játékmenet változatossága sem volt végig kielégítő. Most viszont jön az új generáció és hát kíváncsiak vagyunk, hogy szakít-e a francia cég a biztonsági játékkal és felfrissíti e a régi receptkészletet 2020-ban. 


A shown az alábbi játékokról kapuk biztosan kapunk majd híreket: 
  • Ghost Recon Breakpoint 
  • Just Dance 2020 
  • Assassin’s Creed Valhalla 
  • Watch Dogs: Legion 
A kötelezőn túl egyébként - ha igazak a pletykák, akkor - valamiféle Far Cry folytatás bejelentésre is fény derülhet, de a bátrabbak reménykedhetnek akár abban is, hogy a show-n lelepleznek egy Prince of Persia játékot. Utóbbira sajnos nem túl nagy az esély.

Persze azért is érdemes lehet bekukkantani a show-ra mert ingyenesen hozzájuthattok majd a Watch Dogs második részéhez. A játékot egyébként ingyenesen nagyon érdemes lehet kipróbálni, hiszen Metascore 82%-os a kritikusok és 7.7-es a felhasználók szerint. Ha megszeretnétek kapni a játékot, mindenképp úgy nézzétek a közvetítést, hogy be vagytok jelentkezve a UBI fiókotokkal, vagy a Twitch fiókotok össze van kötve azzal.