powered by www.bluechip.hu

Ingyenes játékok augusztusban is az Epic Games Store-ban

by Lizzy
2020. August 11. 09:50
Címkék: games
Az Epic Games Store ismét nem hagy minket játékok nélkül! Augusztus 13-tól Augusztus 20-ig beszerezheted az alábbi három játékot, teljesen ingyen.
Remnant: From the Ashes

Tavalyi év váratlan meglepetése a "Dark Souls"-ként emlegetett Remnant: From the Ashes, ami egy izgalmas lövölde. Sötét világú, akció-szerepjáték ami bebizonyította, hogy egyedül is megállja a helyét a sorban. Sőt most fog érkezni a legújabb DLC-je is ami Subject 2923 névre hallgat. 
Ami rendkívül izgalmas, hogy a pályák helyszínének nagy része procedurálisan generált. A játék generál egy véletlenszerűen összerakott világot, ami rengeteg előre megalkotott, fix pályaszakaszból random illeszt össze. Így sosem tudhatjuk előre, hogy milyen és hány ellenféllel fogunk összetalálkozni a játékunk során. Ez a változatosság pedig folyamatosan fenntartja a feszültséget. Szólóban mindenki játéka eltér, más-más boss-al, árussal találkozik, más pályafelépítéssel találkozik. eltérő fegyvereket és páncélszettet gyűjthetünk össze egy végigjátszás alatt. Azonban online játék során, más világába becsatlakozva segíthetünk egymásnak és közösen küzdhetünk a cél érdekében. 
Egy igazi tisztességesen összerakott, pörgős shooter játék, ami kihívásokkal teli és csak rád vár! 
Nem kérdés! Szólj a haveroknak mert a pályákon végigmenni a barátokkal az igazi. 


The Alto Collection

Kellemes kikapcsolódást biztosít, az Android és iOS eszközökön sikernek örvendő Alto’s Adventure, illetve Alto’s Odyssey. Procedurálisan generált pályái ennek megfelelően várjákn hamarosan a kikapcsolódni vágyó régi és új rajongókat.


Wilmot's Warehouse

Egy egészen egyszerű de nagyszerű 2D-s puzzle játék. Magunk szervezhetjük meg teljes egészében a szervezeti stratégiát. Kellemesen szórakoztató játék.