powered by www.bluechip.hu

Tudtad, hogy most ingyen elérhető a Tom Clancy’s The Division?

by Lizzy
2020. September 02. 11:01
Címkék:
Ajándék az Ubisoft-tól! Most a uPlay-en 2020. Szeptember 1. és 8. között ingyen letölthető a Tom Clancy’s The Division!
Aki esetleg kimaradt volna eddig a Tom Clancy’s The Division akció-szerepjátékából, annak most itt a lehetőség, hogy pótolja a lemaradását!
Massive Entertainment által kifejlesztett, 2016 márciusában Ubisoft által közzétett, akció-szerepjátékos Division, elérhető Windows-ra, a PlayStation 4-re és az Xbox One-ra. Bár ezúttal csak a PC-s játékosoknak jár az ingyen játék.

Rövid, aki esetleg nem ismerné a játékot: A közeli jövőben játszódik, New York városában, ahol egy vírusos járvány utáni világot láthatunk. Karakterünk a Strategic Homeland Division egyik különleges ügynöke, akinek feladata, hogy segítse a csoport manhattani működésének újjáépítését, a járvány jellegének kivizsgálását és ennek a nyomán folytatott bűncselekmények elleni küzdelek megfékezését. Manhattan káosz utáni utcáin bóklászva akár órákra is el lehet veszni, miközben olyan mély és szerteágazó fejlesztési lehetőségeket kínál a játék, ami garantáltan újabb órákra a tévé vagy monitor elé szögezi az embert. 

A Division-ben akár single player, kooperatív és játékos vs. játékos online multiplayer-rel is játszhatunk. De a sok-sok tennivaló és küldetés között, adott a Dark Zone (PVP zóna) is. Ami új izgalmat varázsol a játéknak. 

Élj a lehetőséggel! Szerezd meg most ingyen! 

Amennyiben felkeltette érdeklődésed, menj a uPlay oldalára, és kattints a „PC” gombra. Igényeld most, ingyenesen szeptember 1. 09:00 és szeptember 8. 10:00 között.