powered by www.bluechip.hu

Megújult Zalman CNPS10X Optima II RGB világítással

by Lizzy
2020. September 03. 10:31
Címkék: rgb, zalman


A ZALMAN BEMUTATTA CNPS10X OPTIMA II CPU PROCESSZORHŰTŐJÉT

Teljesen új RGB dizájnnal lépett elő a ZALMAN, azáltal, hogy feltuningolta a CNPS10X Optima processzorhűtőjét. Még esztétikusabb külső és kiváló teljesítmény jellemzi.

Maximalizált áramlási hatékonyság a légnyomás növelésével egy kamra beiktatásával a ventilátor, és a hűtőbordák között, egyenlően elosztva azt az egész hűtőbordán.

A hűtőborda egyenetlen alakja megrövidítette a légmozgás távolságát a ventilátor és a hűtőcső között, így minimalizálta a hatékonysági szint különbségét a hűtőcsövek között, és fokozza a hőszállítási funkciót a forró levegő felgyorsításával.
Csökkenti a légáramlási ellenállást és nagyobb területet fed le a hőszállításhoz, amely maximalizált teljesítményt eredményez.


A ventilátor felől, és nem a forró hűtőbordák felől érkező levegő elosztásával lehűti az alaplap közeli területeit, és még stabilabb rendszert biztosít.
A DTH technológia a processzor hőjét közvetlenül a hűtőcsövek felé szállítja, így minimalizálja a hőellenállást, és maximalizálja a hűtés hatékonyságát.

A cápauszony ventilátorlapátok a légáramláshoz vannak optimalizálva, így drasztikusan csökkentik a levegő turbulenciáját, amelyet a működő ventilátor okoz. Ez továbbá a zajt, és a rázkódást is minimalizálja, és növeli a ventilátor erejét.

A nagy teljesítményű hővezető paszta maximalizálja a hőszállítást a processzorról a CNPS8X Optima alapja felé. Könnyű és egyszerű telepítést nyújt még kezdőknek is, és több-csipeszes tartót használ a nagyobb kompatibilitásért.

Kompatibilis az AMD AM4 és Intel LGA 1200,. LGA 115X és LGA 2066 foglalatokkal.