powered by www.bluechip.hu

Három vezeték nélküli egér ereje egyben

by Lizzy
2020. September 04. 10:09
Címkék:
A Razer három vezeték nélküli egér erejét szabadítja fel egy moduláris kialakításban, lehetővé téve a játékosok számára, hogy a bármely játékstílushoz illő, három cserélhető oldalpanel közül válasszanak.


A Razer Naga Pro a Razer™ HyperSpeed vezeték nélküli termékcsalád legújabb tagja, amely a „három az egyben” moduláris felépítést bevezető Naga Trinity sikerére építkezik, továbbfejlesztve azt. A termék a legújabb és legnagyszerűbb gamer technológiákat kínálja, ugyanakkor megőrzi a rajongók által kedvelt alapkialakítást. A gamerek számára nagyobb választékot és testreszabási lehetőségeket kínáló Naga Pro kiválóan illeszkedik számos különböző játékhoz és játékstílushoz.
"Mindannyian játékosok vagyunk, de sokféleképpen játszunk." 

Több műfajos kialakítás a maximális testreszabhatóság érdekében

A frissített moduláris felépítés három mágneses oldalpanelt tartalmaz, amelyek kettő, hat vagy 12 programozható gombos elrendezésű. A hatgombos oldalpanel egy teljesen új tervezésű elrendezés, amely először a Naga Pro-n mutatkozik be. Mindegyik oldalpanel úgy került megtervezésre, hogy meghatározott játékműfajokhoz illeszkedjen: a 12 gombos panel az MMO/RTS játékokhoz, a hat gombos panel a Battle Royale/MOBA címekhez, a két gombos panel pedig az FPS játékokhoz kiváló. 


·  A 12 gombos oldalpanel a skill rotationök és a makrók optimalizálása érdekében a legmagasabb gombszámmal rendelkezik, ergonomikus elhelyezkedése pedig azonnali hozzáférést tesz lehetővé. Tökéletes az olyan helyzetekhez, ahol az időzítés és a pontosság a legfontosabb, például az MMO (nagyon sok szereplős online) vagy az RTS (valós idejű stratégiai) játékokban.

· A 6 gombos oldalpanel az irányítás és a hozzáférhetőség egyensúlyát kínálja. Ezen elrendezés ergonómiai kialakítása a Battle Royale és a MOBA játékokat szem előtt tartva készült. A készségekhez vagy tárgyakhoz való gyors hozzáférés érdekében a gombok két sorban helyezkednek el, az eszköz pedig a jobb irányíthatóság érdekében egy oldalsó markolattal is el lett látva.

· A 2 gombos oldalpanel az FPS játékok szabványos konfigurációja. Amikor a pontosság a legfontosabb, a nagyobb méretű, gumírozott markolat biztosít maximális irányítást a tűzpárbajok során. Ezt két gomb egészíti ki az olyan alapvető parancsokhoz, mint a guggolás vagy a célzás.

Az oldalpanelek révén a játékosok akár 20 programozható gombhoz férhetnek hozzá. A Razer Synapse szoftveren keresztül Razer Hypershift segítségével minden gomb egy másodlagos funkcióval is ellátható a maximális irányítás és testreszabhatóság érdekében. A gyors és egyszerű hozzáférés érdekében a Naga Pro akár öt fedélzeti memóriaprofil tárolására képes - a szoftver használata nélkül is.


A legújabb fejlesztésekkel frissítve

A Naga Pro-t a Razer™ HyperSpeed Wireless technológiája hajtja, amely a legtöbb vezetékes egérnél gyorsabb kapcsolatával már bizonyított és elnyerte a legjobb esport versenyzők bizalmát. További előnyként kevesebb energiát igényel az egértől, mint a többi vezeték nélküli gamer egér. Bluetooth-on keresztül pedig akár 150 órányi folyamatos játékot tesz lehetővé. 

A pixelpontos precizitás érdekében a Naga Pro a Razer™ Focus+ 20K DPI-s optikai érzékelőjét kapta. A Razer vezető optikai érzékelője a legjobb műszaki tulajdonságokkal rendelkezik a piacon, beleértve az olyan intelligens funkciókat, mint például a Motion Sync (mozgás-szinkronizáció), amely hibák nélkül követi az egér mozgását és a Smart Tracking (intelligens követés) vagy az Asymmetric Cut-off (aszimmetrikus lehelyezési távolság) segítségével a személyes igényekhez kalibrálható.