powered by www.bluechip.hu

Intelligens polc display arcfelismerő funkcióval

by Lizzy
2020. November 04. 12:41
Címkék: shuttle

A Shuttle legújabb AIO termékét azoknak a kiskereskedőknek ajánljuk, akik egyedülállóan optimalizálni akarják üzleteik polcait, ezzel egy kis színt varázsolva a hagyományos polcokon. A hagyományos képes tartalmak helyett a videós tartalmak köztudottan jobban működnek. A bevételek növelése érdekében, akciókra való figyelemfelkeltés végett a vékony digitális D230 kijelző tökéletes választás lesz. 
A 23,1 hüvelykes, robusztus kijelzőbe, beépített arcfelismerés ideális a multimédiás tartalmak, reklámok lejátszására, akár osztott kijelzőn is. Kiválóan vizualizálja az adott terméket és ezáltal vonzza a tekintetet. Egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni. 

Minden tartalom átvihető LAN-on vagy Wi-Fi-n keresztül. Az okostelefonokhoz és táblagépekhez készült mobilalkalmazás nagyon egyszerűvé teszi a konfigurációt és a tartalomkezelést. A széles képernyő 1-4 azonos méretű szegmensre osztható, és az integrált kamera lehetővé teszi a szakemberek, marketingkutatók számára, hogy nemhez és életkorhoz igazítva szabják meg a célzott biometrikus hirdetéseiket.


Beépített kamera

A beépített nagy felbontású kamera vizuális felismerést tesz lehetővé biztonsági vagy marketing célból.

Biometrikus technológia

Az arcfelismerő technológia meghatározhatja a járókelők (pl. Vásárlók) demográfiai adatait, és személyre szabott marketinget kínálhat olyan mutatók alapján, mint a nem és az életkor.

Önálló vagy szerver alapú

A még pontosabb célzás érdekében a D230 kiszolgálóalapú megoldásként érhető el, amely hálózaton keresztül elvégezheti az ügyfél viselkedésének elemzését (Hot Spot Detection, VIP Management stb.).

4G / LTE opció

A mobil adatopció lehetővé teszi a független kommunikációt olyan helyeken, ahol a Wi-Fi vagy a helyi internetkapcsolat nem elérhető. A D230 tartalmaz egy M.2-3042 B kulcsnyílást az LTE modulhoz, egy nano SIM-kártyát és két előre telepített LTE antennát.

Beépített Wi-Fi

A nagy adatsebességű eszköz- és tartalomkezelés (2,4 GHz és 5 GHz támogatás) lehetővé teszi számos eszköz frissítését pillanatok alatt.

Daisy-Chaining

Akár öt eszköz is összekapcsolható a kábelek rendezetlenségének csökkentése érdekében. Ezért csak egyetlen áramforrásra van szükség.