powered by www.bluechip.hu

Az MSI most F1-es versenyautót csomagol a Z77 MPOWER alaplapjaihoz

Tuning és játék egy kicsit másképp

by Zulu
2012. December 07. 17:34
Címkék: msi, alaplap
Az MSI Z77 MPOWER alaplapot úgy tervezték, hogy akár 24 órát is üzemeljen extrém körülmények között is, hogy ellenálljon a tuningosok legkeményebb kísérleteinek is. Az MSI most a Z77 MPOWER alaplapjai mellé egy F1-es játék versenyautót ad, realisztikus megjelenéssel, távirányítóval, ami a beépített lítium akkumulátort is feltölti.


Az MSI Z77 MPOWER elindításával létrehozott egy kiváló, igényes terméket, melyet bárki stabilan túlhajthat akár 24/7-ben is. Ez a stabilitás a Military Class* komponensek használatának, a kiváló R&D ill. az MSI új OC Certified vizsgálati eljárásnak köszönhető. Szerkesztők világszerte kiemelik az MSI Z77 MPOWER designja mellett a Twin Forzr IV hűtőborda alapú hűtési megoldást, még a Fórumokon magát a külalakját is dicsérik a felhasználók. A tuningra optimalizált elrendezés, az alacsony profilú komponensek, mint a Hi-C CAP biztosítják a CPU foglalat körüli rengeteg szabad helyet a hatalmas CPU hűtők számára, vagy akár az extrém tuningosok szigeteléseinek is elegendő helyet biztosítanak.

Az MSI Z77 MPOWER adatai:

• Intel® Z77 Chipset
• LGA Socket 1155
• Support 4x DDR3 DIMMs (max 32GB)
• 3 x PCIe 3.0 x16 slots
• 4 x PCIe 2.0 x1 slots
• 6 x USB 3.0, 2x USB 2.0, HDMI
• Supports ATI® CrossFire™ Technology
• Supports NVIDIA® SLI™ Technology



Az MSI F1 R/C versenyautó adatai

Az MSI F1 versenyautót úgy tervezték, hogy gyönyörű és egyben realisztikus megjelenést biztosítson. Távirányítóval irányítható, amely az autóban levő lítium akkumulátor töltéséért is felelős. Az MSI F1 R/C versenyautó jellemzői:

· Modell: 2013
· Anyaga: tartós műanyag
· Előre/hátra haladás, balra/jobbra fordulás és gyorsítás.
· A távirányító üzemel és tölti is az autót.
· Akkumulátor: 2.4V 100mAh újratölthető lítium akkumulátor (tartozék).
· Akkumulátor a távirányítóhoz: 3x AA elem (nem tartozék)
· Hatótávolság: kb. 10 méter.

*Military Class III

Az MSI Military Class a gerince számos tuning rekordnak és eredménynek, egyben felelős a nagy hatásfok és tuning stabilitás megtartásáért MSI termékeknél. Az MSI Military Class III komponenseket a MIL-Standard-810G szabvány hitelesíti, és garantálja, hogy a termék alkatrészei még extrém meleg és dermesztő hideg körülmények között vagy akár szélsőséges hőmérséklet-ingadozás közepette is stabilan működni fognak.

Az MSI Z77 MPOWER a következő Military Class III komponenseket tartalmazza:

· DrMOS II
· Hi-c CAP
· SFC (Super Ferrite Choke)
· Solid CAP

Az MSI alaplapok teljes választéka megtalálható a Bluechipnél, ennek eléréséhez kattintson az alábbi linkre!