powered by www.bluechip.hu

Rendelt egy iPadet, ötöt kapott helyette

Gondolom a Best Buynál most megüresedett egy állás :)

by Zulu
2012. December 10. 14:06
Címkék: táblagép
Azért ne regisztráljatok hozzájuk villámgyorsan, nem ígérjük, hogy Ti is hasonló bánásmódban részesültök, mindenesetre érdekes a sztori.
Valószínűleg a népszerű online oldal egyik alkalmazottja hibázott, de az is lehet, hogy a netes rendelés mondott csődöt egy alkalommal. Ami biztos, hogy egy szimpla egy darabos rendelés helyett, gyakorlatilag egy egész családnak jutott iPad, ugyanis a csomag kibontásakor ez a látvány fogadta őket:



Az eset nem kicsiny hazánkban történt, így a rendelők megpróbálták felvenni a Best Buy-jal a kapcsolatot. Mivel levelükre nem válaszoltak és közben a Felhasználói feltételekben is rábukkantak egy olyan kitételre, miszerint téves postázás esetén megtarthatják a csomagot, lassan annyiban is hagyták a dolgot. Közben a Best Buy is felvette velük a kapcsolatot és megerősítette, hogy valóban nem kell visszaszolgáltatniuk a csomagot...

Nos, ez egy elég kellemes karácsonyi ajándék, nem gondoljátok? Hasonló akció a Bluechipnél nem várható, de pontos szállítást és kedvező árakat továbbra is garantálunk Nektek. ;)