powered by www.bluechip.hu

Bemutatkozik a Razer Viper 8K

by Lizzy
2021. February 05. 11:56
Címkék: razer, viper 8k
8000 Hz-es E-sport gamer egér!

A Razer™ HyperPolling technológiája, az új Viper 8KHz-ben! A 8000 Hz-es esport gamer egérrel egy új szintre léphetsz.

A gyorsabb PC-k és a magasabb képfrissítési gyakoriságú monitorok mellett a gyorsabb egerek megszüntethetik a bosszantó mikro-ugrándozásokat, jelentősen javítva a játékbeli teljesítményt, ahol egy másodperc jelentheti a győzelmet vagy éppen a vereséget.
Az új HyperPolling  technológiával működő Viper 8K sokkal folyamatosabb és sokkal reszponzívabb a hagyományos és átlagos 1000 Hz-es egerekhez képest.

Legalább 8x gyorsabb 

A mintavételezési arány az a gyakoriság, amellyel egy eszköz jelentést küld a számítógép felé, melynek iparági alapszabványa 1000 Hz-ig terjed (azaz másodpercenként 1000-szer történik meg az információküldés). A Razer HyperPolling technológiája egy nagy sebességű USB mikrokontroller használatával, valódi 8000 Hz-es mintavételezési arányt elérve messze meghaladja ezt a szabványt. 
A Viper 8KHz másodpercenként akár nyolcszor több adatot küld, a bemeneti késleltetést pedig hatékonyan - 1 ms-ról csupán 1/8 milliszekundumra - csökkenti.



A Razer HyperPolling technológia egyenletesebb és frissebb kurzorpozíciókat eredményez. Az optikai egérkapcsolók 70 millió kattintásos élettartamra lettek tervezve.


Ez a technológia tökéletes az olyan, nagy pontosságot és gyors reakciót igénylő játékokhoz, mint például a CS:GO." - nyilatkozta Tarik "tarik" Celik, az Evil Geniuses CS:GO sztárja. Ezzel Nikolay "Nikobaby" Nikolov, az Alliance Dota2 csapatának tagja is egyetértett: "Azonnal lehet érezni a különbséget 1000 Hz és 8000 Hz között."

Előzd meg a versenytársakat a Viper 8KHz-cel

A Viper 8KHz az első Razer periféria, ami HyperPolling technológiával rendelkezik. A 2. generációs optikai egérkapcsolók a Focus+ optikai érzékelővel, valamint a HyperPolling technológiával kombinálva egy páratlan sebességű, pontosságú és reagálású gamer egeret eredményeznek. A 2. generációs Razer optikai egér kapcsolók a fejlesztések révén jobb és gyorsabb visszajelzést nyújtanak, így vele minden kattintás egy élmény. 
A rendkívül gördülékeny, akadozásmentes kurzorkövetés elengedhetetlen a nagy fokú pontossághoz és a meccseket eldöntő headshotokhoz.



Első osztályú teljesítmény. Egészen a legapróbb részletekig.

Forradalmi teljesítmény és technológia egy stabil, kétkezes kialakítású, mindössze 71 grammos házban. A Viper 8K 100%-ban PTFE egértalpakat kapott, a folyamatos könnyed használatról pedig a gubancmentes SpeedFlex kábel gondoskodik.

A Razer Synapse 3 8 programozható gomb átkonfigurálását teszi lehetővé. Akár makrókat vagy másodlagos funkciókat hozzárendelhetsz, az összes profilkonfigurációt pedig a fejlett fedélzeti memóriájába menti el.

Ez elődjéhez képest jelentős előrelépést képviselő Viper 8K technológiai újításával példátlan teljesítményszintet ér el.