powered by www.bluechip.hu

Razer Iskur gamer szék

by Lizzy
2021. February 19. 15:53
Címkék: razer, razer iskur
Tavaly év végén a Razer előállt az első gamer székével, a Razer Iskurral amit már a rajongók nagyon régóta vártak. Most már nincs lehetetlen.


Razer Iskur Gaming szék - Ideális formatervezés több óra játékhoz

Az alapoktól fogva a kényelem, az egészség és a stílus szem előtt tartásával tervezett, vadonatúj Razer Iskur a Razer első gamer széke, amely egyedülálló külső deréktámasz-rendszerével, nagy sűrűségű habpárnáival, stílusos többrétegű műbőrrel és további fejlesztéseivel újradefiniálja a gamer szék jelentését.


Az Iskurt úgy tervezték, hogy 26 pontos testreszabást kínáló, egyedülálló külső deréktámasz-rendszerével kielégítse a mai gamer székekkel szemben támasztott, kiváló ergonómiára vonatkozó igényeket, és segítsen javítani a játékosok testtartását a hosszú játékidők során. 

A deréktámasztó rendszer a gerincoszlop természetes görbületének megtámasztásával csökkenti a fájdalmakat és megerőltetéseket, különös tekintettel a középső és az alsó régiókra, amelyek leginkább hajlamosak a befeszülésre. 

Az Iskur emellett a jobb megtámasztás és kényelem érdekében nagy sűrűségű habpárnákkal, az optimális eléréshez testre szabható 4D kartámasz-rendszerrel, a gerincoszlop tetejénél pedig egy további, stabilitást biztosító, memóriahab-nyakpárnával rendelkezik.

Az Iskur többrétegű fekete műbőr kárpitozással rendelkezik, amelyet a Razer-zöld varrás hangsúlyoz ki. A fejtámlát a jellegzetes, zöld színű Razer háromfejű kígyós logója díszíti, az ülésre pedig a Razer “For Gamers. By Gamers.” mottója lett nyomtatva. Végül a párnázás egy jellegzetes kígyópikkely felületet kapott, amellyel kifejezetten a Razerre jellemző, egyedi megjelenést hoztak létre. 


Tavaly októberben jelent meg a Razer első gamer széke, a Razer Iskur. Nálunk már készletről elérhető!
Ha imádod a Razer cuccokat, nem hiányozhat a gamer setupodból ez a szék! ;)

Nézd meg milyen könnyű összeszerelni: