powered by www.bluechip.hu

Arctic Alpine 23 - Kompakt AMD hűtő

by Lizzy
2021. March 01. 12:13
Címkék: arctic, arcticalpine23
Az új Alpine 23 CPU hűtője frissített motorral működik, és sokkal hatékonyabban teljesít, mint az elődei. Az Arctic változatos termékpalettája új ventilátor változatokkal bővül.


Kompakt, szilárd, megfizethető - ez az Arctic Alpine szériája. A sorozat kibővül az Alpine 23-al, a továbbfejlesztett utód Alpine AM4-el. Egyszerűen csatlakoztatható a meglévő AMD modulokhoz és szorosan, stabil tartással garantálja a biztonságos, megbízható működést. A megfelelő teljesítmény mellett alacsony zajszintet kínál nekünk. 
A kompakt AMD CPU-hűtő CO változatban is elérhető. Az Alpine 23 CO prémium minőségű japán kettős golyóscsapággyal van felszerelve, amely lehetővé teszi akár a mindennapos 24 órás, folyamatos működést a legkisebb kompromisszum nélkül. A por és a magas hőmérséklet sokkal kevésbé befolyásolja ezt a csapágyat, mint az általános változatok egyike, és így tökéletes választássá teszik, amikor a megbízhatóság elengedhetetlen.
Bővebben:

JAVÍTOTT HŰTÉSI TELJESÍTMÉNY
Az alumínium magas hővezető képességét az új típusú változat megbízhatóan hozza. Az Arcticnál az új gyártási folyamatok során, ismét egy erőteljes, mégis nagyon kompakt hűtőbordát alkottak. Az új Alpine különösen vékony hűtőbordái Y alakúak. Ez a forma növeli a hűtőborda felületét és ezzel a hűtőkapacitást.




SZÉLES FORDULATSZÁMTARTOMÁNY
Az Alpine 23 új motortechnológiával rendelkezik, nagyon széles, PWM által vezérelt fordulatszámtartománnyal. Ez pedig csak minimális szintű zajjal dolgozik, miközben garantálja a maximális hűtési teljesítményt.



ALACSONYABB ENERGIAFOGYASZTÁS ÉS MINIMÁLIS REZGÉS
Az új Alpine 23 hűtőt egy frissített motor hajtja, és sokkal hatékonyabban működik, mint elődei. A szinusz-mágnesezés következtében az új motor a rezgés mindössze 5% -át teszi ki a rendszeres és szabályos egyenáramú motor kommunikációjából. Ezek a tényezők hozzájárulnak az energia megtakarításhoz, a tekercs hőmérsékletének csökkentéséhez és a rezgések minimálisra csökkentéséhez a teljesítmény romlása nélkül.



KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ CSAPÁGY
A Németországban kifejlesztett ötvözet / kenőanyag kombinációnak köszönhetően a csapágy belsejében csökken a súrlódás, és nagyobb hatékonyság érhető el. Ennek eredményeként kevesebb a hőfejlődés és a csapágyzaj, így a ventilátor hosszabb élettartamot élvezhet.



MEGHOSSZABBÍTOTT ÉLETTARTAM
A 10°C-kal alacsonyabb motorhőmérséklet nagyjából megduplázza a ventilátor élettartamát. Az új ARCTIC motor négyszer hosszabb élettartammal rendelkezik az alacsony tekercshőmérséklet miatt.

ELŐRE FELVITT MX-2 HŐPASZTA
Az előre felvitt, nagy teljesítményű MX-2 hővegyület biztosítja a gyors és tiszta telepítést.

EGYSZERŰ ÉS SZERSZÁM NÉLKÜLI TELEPÍTÉS
A rögzítőbilincseknek köszönhetően a telepítés nagyon egyszerű. Az Alpine 23 egyszerűen csatlakoztatva van a meglévő AMD retenciós modulokhoz és szorosan csavarva.

Technikai specifikációk: