powered by www.bluechip.hu

A nyerő széria folytatódik prémium kivitelben

by Lizzy
2021. March 19. 13:59
Címkék: tesoro
Tesoro Alphaeon S3 - Egy szék, amely újradefiniálja a játékot!

Többféle színben érkeznek a Tesoro legújabb székei: rózsaszín, sárga, piros és ciánkék színekben. Kiemelkedő stílus, innovatív dizájn, kompromisszumok nélküli kényelemmel párosulva. Egy új minimalista jövőkép, amely új útra tör a játékiparban. Itt az Alphaeon S3!



A luxusautók buja belső tere által ihletett Alphaeon S3 csodálatos, elsődleges tulajdonsággal rendelkezik az iparban, a "Seat Xtension" azaz u.n. üléshosszabbítás néven. Az autókban az ülés elején különálló párnák találhatók, amelyek előre nyúlnak, és nagyobb comb tartást nyújtanak hosszú utak során. A Tesoro S3 kialakítása ugyanezen az elven érvényesül.



A "Seat Xtension" funkció lehetővé teszi a támasz három szintjének beállítását, maximum 5 cm-es tartományban. Ez segít csökkenteni a fáradtságot és a megterhelést, amely hosszú ideig halmozódik a lábakban. A Tesoro globális értékesítési és marketing igazgatója, Kevin Phan, a kiváló minőségű perforált műbőrrel együtt, az extra légáteresztő és légáramlás érdekében, úgy véli, hogy az Alphaeon legújabb kiadása új kényelmi színvonalat állít fel.



Ez megváltoztatja a játékot. Például ez az első alkalom arra, hogy valaki láthatja a Seat Xtension funkciót a játékiparban. A Tesoro az egyetlen, aki ezt a koncepciót megvalósította a gamer székeiben.



Hidegen préselt hab felhasználásával az S3 üléseit a lehető legintuitívabbá és egyénre szabottabbá fejlesztették. A préselt hab technológia stratégiailag elhelyezett légzsebeket tartalmaz, amelyek nagyobb szilárdságot és nyomásállóságot biztosítanak.



Míg a legtöbb márka a piacon egy darab habot használ az egész székre, az Alphaeon S3 négy különböző préselt habdarabot használ a szék fő részeiben - a váz alváza, a háttámla, az üléstámasz és a Seat Xtension funkció. Minden területnek különböző sűrűsége van a helytől függően, ezáltal javítva a termék általános tartását és hosszútávú tartósságát.


Ergonomikus acélvázzal és 3D karfákkal kombinálva, amelyek támogatást nyújtanak a felső törzs számára - válltól karig -, az Alphaeon S3 úgy van elhelyezve, hogy az eddigi legátfogóbb játékélményt teremtse. 150 fokos dőlésszöggel, TÜV tanúsítvánnyal, 4 állítható gázrugóval.
A legújabb kínálatot a prémium stílus egyedülálló keverékével és kompromisszumok nélkül tervezték a játék újradefiniálásához. Tudjuk, hogy a stílus és a kényelem eltér egymástól. A stílus az általános esztétika, míg a kényelem a tapintható érzés, amelyet nyújt. Ez a szék tökéletes mindkét elemnél, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem kell lemondani egyikről sem.

Az Alphaeon S3 gamer székei nem csak gamereknek, hanem akár a mindennapokban, home officeban is kiválóan teljesítenek!

- Egy szék, ahol kényelmesen ülhetsz akár egész nap 

- Egy szék, amelyből a munka is kényelemesen végezhető

- Egy szék, amelyben mindig jól érzed magad



EZEK IS ÉRDEKESEK LEHETNEK SZÁMODRA