powered by www.bluechip.hu

Project Fiona - Jön a Razer táblagépe?

Érdekes koncepció látott világot még az év elején, most pedig újabb hírek érkeztek róla.

by Zulu
2012. December 12. 12:06
Címkék: razer, táblagép
A Razer eddig leginkább gamereknek szánt perifériákat és kiegészítőket mutatott be, ám mostani újdonságukra sokan kapták fel a fejüket.
Mint arról már Blake kolléga is beszámolt, az idei év nagy durranása a tabletek, melyekből mindenféle méretben és tudásukhoz mérten különböző árkategóriában találunk szemrevalót. (itt gyűjtöttük össze a 60 ezer Ft alattiakat)



A Razer más oldalról közelítette meg a dolgot és az egyik legfontosabb szegmenst, a játékosokat kérdezte arról, hogy mit szeretnének látni egy táblagépben, mik azok a funkciók amikre mindenképpen szükségük lehet. A közvélemény akaratát utána formába is öntötték, bár pontos specifikációk még nincsenek, de hasonló dolgokat kell majd elképzelni a kifejezetten játékosoknak szánt táblagépbe:



- leszerelhető oldalra rögzített kontrollerek
- Core i5 vagy i7 processzor
- dedikált videókártya

A készülék a specifikációknak köszönhetően kb. kétszer olyan vastag és nehéz lenne, mint egy iPad, de árában is kicsit az Apple táblagépe fölé menne. Az első számítások szerint 1300-1500 zöldhasút kérnének a gépért, ám a játékosok itt is közbeszóltak, hiszen 1000 dollárnál többet nem sokan adnának érte...

Egyelőre tehát itt tart a dolog, de ígérem, ha bármi érdemleges kiderül, mi tudatjuk majd Veletek! ;)