powered by www.bluechip.hu

Csendes. Nyugodt. 0dB. Ezek az Arctic legújabb hűtői.

by Lizzy
2021. April 19. 13:46
Címkék: arctic, hűtő


Az ARCTIC, alacsony zajszintű PC-hűtőiről és alkatrészeiről híres, és most újonnan két új fél passzív ventilátorral jelentkezett. A speciális 0 decibeles mód teljesen csendes működést tesz lehetővé, ha nincs szükség áramforrásra. A P12 PWM PST 0dB ventilátorok két különböző változatban kaphatók, analóg RGB világítással és digitális A-RGB-vel.

Okos funkció a csend szerelmeseinek: Az új fél passzív ventilátorok passzív üzemmódba kapcsolnak, amikor a PWM jel 10% alá csökken. Ez lehetővé teszi a csendes működést alacsony terhelés mellett, miközben a legnagyobb teljesítményt garantálja, ha szükséges.
 


Fél passzív hűtés: Alacsony terhelés esetén csendes
 
Teljes sebességgel az érintkezési felületek minimálisra csökkentik a zajszintet. Ráadásul a formát és a funkciót is figyelembe vették: tizenkét RGB LED és egy átlátszó rotor egyenletes, gazdag megvilágítást biztosít.

A magas statikus nyomásnak köszönhetően a P12 PWM PST 0dB ventilátorok hatékony hűtést garantálnak, még megnövelt légellenállás mellett is. A ventilátor és az RGB csatlakoztatására szolgáló integrált Y-osztó pedig megkönnyíti a kombinálást.