powered by www.bluechip.hu

Tesoro E széria

by Rumcájz
2021. September 07. 14:56
Címkék: tesoro, e, széria,

Mindenkinek megfelelő méret?


A tajvani székhelyű Tesoro több évtizedes tapasztalattal gaming székek és egyéb gaming kiegészítők gyártásában, bemutatja székeinek legújabb E szériáját.

A Tesoro legújabb székcsaládja az ergonómia kifinomult tudományát ünnepli, átformálja a kényelem és a praktikum fogalmát. A Tesoro legújabb, három változatban - az E3, E5 és E5 Hybrid - megjelenő E sorozatával felrázza a világot. Az innováció tagadhatatlan sikereivel, amelyek könnyedén összeolvasztják a minőséget és a stílust.

A Tesoro olyan termékekkel jelentkezett, amik képviselik a cég minőségbeli elképzeléseit.

A Tesoro az ergonómiában szerzett tudását alkalmazza, és arra összpontosít, hogy páratlan élményt nyújtson kényelemre, amely Kevin Phan globális értékesítési és marketing igazgató szerint átalakítja az ülőalkalmatosságok nyújtotta élményt.

"A Tesoronál mindig arra törekszünk, hogy az előzőnél jobb és kényelmesebb széket fejlesszünk ki. Belépve az ergonómia világába, új utakat járunk be, lehetővé téve számunkra a változatosabb igények széles körét."

A szabadalmaztatott ergonómiai tervezésre és holisztikus támogatásra épülő E sorozat szembemegy azzal az elképzeléssel, hogy az egy méret mindenkinek megfelel. Helyette mély hangsúlyt fektet a személyre szabhatóságra, ami az egész termékcsaládban nagyon is jelen van.

A 4D testreszabható kartámaszok garantálják a felsőtest támasztását azáltal, hogy karjait nyugodt helyzetbe lehetnek. A rendkívül széles 2D fejtámla teljes mértékben állítható, így ergonomikus kényelmet biztosít a hosszan tartó ülés során mindenki számára.

Az E sorozat erre épít az állítható magasságú deréktámasszal, amely tovább segíti a jó testtartást.

A hát természetes befelé irányuló görbületének támogatására összpontosító kialakítással az E sorozat korrigálja az ülés közbeni görnyedésre való hajlamot. A személyre szabhatóság garantálja, hogy a tökéletes testtartás többé nem jelent kompromisszumot.

A tapadásgátló technológiával ellátott ergonomikus keretet tökéletesen csomagolják a DuPont TPEE Mesh anyagba, amely megerősített textilből készült. Biztosítja a kiterjesztett légáteresztő képességet és a légáramlást. A TUV 4. osztályú gázliftes emelővel együtt, amely akár 135 kg-ot is elbír, a DuPont hálóban lévő elasztomer a hosszú órákon át tartó kényelem érdekében optimalizált használat során.

Az egyedülálló ergonomikus kialakítás mellett a Tesoro E sorozat egyben a márka nagyszabású Holo Wheel funkció leleplezése is. A jellegzetes sziluettel rendelkező görgőkre utalva a Holo Wheel az E sorozatban csendes, szuper sima és tartós - felkészítve a hosszú órákon át tartó használatra. A márka ergonómiai innovációja az E5 Hybridben csúcsosodik ki. A DuPont Mesh elősegíti a hatékony és eredményes légáramlást. Az E5 Hybrid új légáteresztő képesség terén anélkül, hogy kompromisszumot kéne kötni az esztétikában vagy a stílusban. A DuPont Mesh széles körben megbízható az iparágban, és garantálja a kényelmes használatot hosszabb időn keresztül.


A jellegzetes és egyedi Holo Wheel újra definiálja az ergonómiai minőséget és a designt.

"Az E sorozatunk új mércét állít majd fel a teljesítmény, a tartósság és a kényelem terén."

Ez az új szabvány a megfontolt innováció hatásosságát bizonyítja. Az E sorozat révén a Tesoro az ergonómiára és a testreszabhatóságra helyezett hangsúlyt, garantálva a kényelmet és stílust minden ember számára.

Végre van bizonyíték arra, hogy az egy méret már nem kell, hogy mindenkinek megfeleljen.


EZEK IS ÉRDEKESEK LEHETNEK SZÁMODRA

189 900 Ft
Nettó: 149 528 Ft
219 900 Ft
Nettó: 173 150 Ft
249 900 Ft
Nettó: 196 772 Ft