powered by www.bluechip.hu

Razer X Fossil Gen 6 okosóra gamereknek

by Luca
2022. January 06. 10:48

A Razer™, a világ vezető gamer lifestyle márkája összefogott a vezető óragyártóval, a Fossillal, hogy megalkosson egy kifejezetten gamereknek szánt limitált szériás okosórát, a Razer X Fossil Gen 6 Smartwatch-ot. A társmárkázott, exkluzív Razer márkajegyekkel ellátott okoseszköz a Fossil eddigi leginnovatívabb okosóra-platformját, a várva várt Fossil Gen 6-ot használja, emellett pedig három exkluzív Razer számlappal - Analog, Text és Chroma - valamint két stílusos, cserélhető szíjjal is rendelkezik. A Razer X Fossil Gen 6 világszerte még ebben a hónapban forgalomba kerül, mindössze 1337 darabos, korlátozott mennyiségben, $329 USD-s áron.

 okosóra,gen6,razer,smartwatch,gamer,wear os 3,fossil,lifestyle,health,


okosóra,gen6,razer,smartwatch,gamer,wear os 3,fossil,lifestyle,health,

A Gen 6 a Snapdragon Wear 4100+ platformnak köszönhetően rendkívüli sebességet és teljesítményt kapunk, ami az alkalmazások gyorsabb betöltésével és hatékonyabb energiafelhasználással is jár, valamint nem mindennapi reszponzív felhasználói élményt nyújt. A Wear OS by Google™ operációs rendszer és a 30%-al megnövelt teljesítményével ez az okosóra sokkal többre, sokkal gyorsabban képes. A mindössze néhány hónappal a Razer játékosoknak szóló Champions Start From Within wellness-kezdeményezésének indulása után megjelenő Razer X Fossil Gen 6 Smartwatch olyan élvonalbeli wellness-funkciókkal büszkélkedhet, amelyek hűen tükrözik mindkét márka egészség iránti elkötelezettségét.

 okosóra,gen6,razer,smartwatch,gamer,wear os 3,fossil,lifestyle,health,

Alvásfigyelés és megnövelt akkumulátortöltési sebesség

A felhasználók kiélvezhetik a rövidebb töltési idő és a hosszabb akkumulátor-üzemidő jelentette előnyöket, hogy maximálisan kihasználhassák a napot - és az éjszakát. Nyomon követhetjük alvási előzményeinket, megfigyelhetjük mennyire vagyunk kipihentek, és még éjszakai alvási célokat is beállíthatunk a Sleep Tile segítségével, majd mielőtt elkezdődne a nap, mindössze 30 perc alatt feltölthetjük az órát 80%-ra. a Snapdragon Wear 4100+ platform csökkentett energiafogyasztásával és a Fossil Group által kifejlesztett intelligens akkumulátor-üzemmódokkal kombinálva lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az alvásfigyelést követően reggel gyorsan elérjék a majdnem teljes töltöttséget.

okosóra,gen6,razer,smartwatch,gamer,wear os 3,fossil,lifestyle,health,

Korszerűsített egészség- és wellness-érzékelők

A Gen 6 továbbfejlesztett pulzusmérője folyamatos monitorozási lehetőséget és nagyobb jelpontosságot biztosít. A felhasználók kihasználhatják az új pulzoximéter (SpO2 érzékelő) nyújtotta előnyöket is, amelyekkel nyomon követhetik az eszközt viselő személy véroxigénszintjének becsült értékét, amely megmutatja, hogy az oxigén milyen hatékonyan jut el a szívtől a test más részeihez.

Emellett a felhasználók továbbra is élvezhetik az olyan, a Fossil Group által korábban kiadott wellness-frissítéseket, mint például a Cardio Fitness Level (kardió edzettségi szint) monitorozása, amely egy becsült VO2 max értéket mutat a nyugalmi pulzusszám és a felhasználó biometrikus adatai alapján, jelezve a szív- és légzőrendszer általános egészségi állapotának változását.

okosóra,gen6,razer,smartwatch,gamer,wear os 3,fossil,lifestyle,health,

Érintésmentes wellness-monitorozás

A felhasználók a wellness-céljaik nyomon követésével folyamatosan tudatában lehetnek elhatározásaiknak - legyen szó akár pulzusszámuk egész napos monitorozásáról, egy mindennapi séta beütemezéséről, vagy akár egy emlékeztetőről, amely arra figyelmeztet, hogy ideje kikapcsolni egy vezetett légzésgyakorlattal. Ráadásul a kihangosított értesítések és a beépített mikrofonon keresztül bonyolított hívások segítségével anélkül tarthatod a kapcsolatot másokkal, hogy szüneteltetned kellene a napi tevékenységedet, vagy a játékot.

okosóra,gen6,razer,smartwatch,gamer,wear os 3,fossil,lifestyle,health,

Wear OS 3 kompatibilitás

A Razer X Fossil Gen 6 Smartwatch kompatibilis lesz a Google 2021-ben bejelentett új rendszerfrissítésével, a Wear OS 3-mal is. Az okosóra 2022-ben kapja meg a Wear OS 3 rendszerfrissítést, valamint a további, az általános felhasználói élmény folyamatos javítását célzó frissítéseket.

okosóra,gen6,razer,smartwatch,gamer,wear os 3,fossil,lifestyle,health,

ÁR ÉS ELÉRHETŐSÉG 

A Razer X Fossil Gen 6 okosóra $329 USD áron kerül forgalomba még ebben a hónapban, január 10.-én a www.fossil.com és a www.razer.com oldalain, valamint egyes viszonteladók kínálatában, mindössze 1337 darabos, korlátozott mennyiségben.

További információkért kérjük, látogass el ide