powered by www.bluechip.hu

Silicon Power - Megfizethető Audioélmény

by Luca
2022. January 26. 15:16

Régóta vágysz egy wireless fülhallgatóra, de nem tudsz dönteni, melyiket válaszd? Most ebben próbálunk segíteni kicsit, két Silicon Power audioterméket vizsgáltunk meg közelebbről, a Blast Plug BP81 és a Bast Plug BP61 vezetéknélküli fülhallgatókat. Mindkét fülesről elmondható, hogy igen jó audioélményt nyújtanak, emellett mindkettő megfizethető árkategóriába tartozik. A BP81 wireless fülhallgató amellett, hogy vízálló és aktív zajszűrős, saját mágneses töltőtokkal is rendelkezik, ami nemcsak kényelmes, de stílusos kiegészítője is lehet mindennapjaidnak. A BP61 headset akár hat órányi zavartalan lejátszásidőt ígér, legyen szó akár ingázásról, akár a repülőn szeretnél egy kis nyugalmat, a nyakba akasztható vezeték pedig biztosítja, hogy mindig a helyén maradjon a headset. De nézzük is meg részletesebben őket!

music,listen,bluetooth5,earbuds,truewireless,wireless,audio,siliconpower


Blast Plug BP81

Zökkenőmentes élmény a Bluetooth 5 segítségével

A Bluetooth 5 technológia erősebb vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a jobb hallgatási élmény érdekében a Bluetooth 4-hez képest - ez tisztább hangzást, nagyobb hatótávolságot és stabilabb jelet jelent. Ráadásul a fülhallgató automatikusan párosodik a készülékkel, amint kiveszed a tokból (a kezdeti, de egyszerű párosítás beállítása után), így azonnal lenyűgözően gazdag hangzást és erőteljes basszust biztosít.

siliconpower,audio,wireless,truewireless,earbuds,bluetooth5,listen,music

15 óra valóban vezeték nélküli játékidő

A stílusos henger alakú töltőtáska mágneses húzással rendelkezik, amely könnyű, kényelmes és biztonságos zárást biztosít. Amint a fülhallgatót behelyezi a tokba, a beépített automatikus töltési funkció azonnal megkezdi a töltést. Egy óra töltési idő akár három óra játékidőt biztosít, egy teljesen feltöltött tok pedig öt töltési ciklust biztosít - ez akár tizenöt óra valóban vezeték nélküli játékidőt jelent!

siliconpower,audio,wireless,truewireless,earbuds,bluetooth5,listen,music

Víz- és izzadásálló

A BP81 fülhallgató víz- és izzadásálló, IPX5 minősítéssel. Ez azt jelenti, hogy még több helyen élvezheted kedvenc zenéid. Akár az edzőteremben vagy egy intenzív edzésen, akár esernyő nélkül kap el az eső, ne izzadj - vagy mégis -, mert ezek a fülhallgatók kibírják.

siliconpower,audio,wireless,truewireless,earbuds,bluetooth5,listen,music

Zene a legnagyobb kényelemben

Ezek a könnyű és valóban vezeték nélküli fülhallgatók zökkenőmentesen illeszkednek a mindennapi életedbe a legélvezetesebb zenehallgatási élmény érdekében. Akár tömegközlekedéssel ingázol munkába, akár az egyetemi kávézóban tanulsz a következő vizsgádra, akár a nyilvános uszodában napozol, a BP81 fülhallgatóval könnyedén hangoljd ki a világot, és csússz bele saját világodba.


Blast Plug BP61

Soha ne hagyj ki egy ütemet sem

Készen áll, amikor Te is. A zajszűrés, a tiszta hangzás és a Bluetooth szabadsága teszi a Blast BP61-et tökéletessé az útközbeni audiofileok számára. A hívások fogadása, a hangerő beállítása, a zeneszámok szüneteltetése és kihagyása mind-mind kéznél van a sima és lekerekített, sorban elhelyezett 3 gombos multi-vezérlővel.

music,listen,bluetooth5,earbuds,truewireless,wireless,audio,siliconpower

Az ingázás sosem volt kellemesebb

Dőlj hátra, pihenj és élvezd a zenét. A fejlett zajszűrő CVC6.0TM technológia csökkenti a nem kívánt háttérzajt, és lehetővé teszi, hogy nyugodtan aludj a zajos repülőgépeken, vagy elnyomd az ingázás zajait. A Blast BP61 10 mm-es hangszórók tiszta magas hangokat és kiváló minőségű basszust biztosítanak az AptXTM kodek segítségével - a munkanapok még sosem hangzottak ilyen jól.

siliconpower,audio,wireless,truewireless,earbuds,bluetooth5,listen,music

Tökéletes illeszkedés

Az ingázás során a kényelem a legfontosabb! Ezért a Blast BP51 három különböző méretű dugóval és 2 kampóval rendelkezik, hogy biztosítsa a legjobb testre szabott illeszkedést, amely kényelmesen illeszkedik a füledbe. Mindössze 13 g-os súlyukkal hihetetlenül könnyűek, és koncentráltan tartják a figyelmed. A hátul a nyakba akasztható stílusa segít abban, hogy még a legzsúfoltabb vonatokon is biztonságosan a helyén maradjon.

siliconpower,audio,wireless,truewireless,earbuds,bluetooth5,listen,music


Kötöttségek nélkül

siliconpower,audio,wireless,truewireless,earbuds,bluetooth5,listen,music

A Blast Bluetooth technológiája korlátlan szabadságot biztosít bármilyen környezetben. Az akár 10 méteres hatótávolsággal szabadon mozoghatsz anélkül, hogy aggódnod kellene a csatlakoztatott eszközök miatt. Támogatja a HFP, HSP, A2DP és AVRCP Bluetooth-profilokat, a CSR Bluetooth 4.1 pedig lehetővé teszi a könnyű párosítást bármely Bluetooth-kompatibilis eszközzel.

Tartós

A Blast BP61 Li-ion akkumulátor akár hat órányi játékidővel kínál maratoni hangélvezetet. Egy gyors kétórás feltöltés után hamarabb készen áll egy újabb koncertre, mint te. A fülhallgató nano-bevonatú áramkörei teljes védelmet nyújtanak a kopás és a korrózió ellen, így biztosítva a hosszú élettartamú minőséget. Mindennap, napokon át.


EZEK IS ÉRDEKESEK LEHETNEK SZÁMODRA

  • Csatlakozó Bluetooth
  • Mikrofonos fejhallgató Igen
  • Csatlakozó Bluetooth
  • Mikrofonos fejhallgató Nem
  • Csatlakozó Bluetooth
  • Mikrofonos fejhallgató Nem
5 290 Ft
Nettó: 4 165 Ft
6 590 Ft
Nettó: 5 189 Ft
7 990 Ft
Nettó: 6 291 Ft