powered by www.bluechip.hu

A Kingston FURY a G2 Esports hivatalos játékmemória-szállítója

by Luca
2022. February 07. 10:05

A G2 gamerei a Kingston FURY memóriáival hozzák ki képességeikből a maximumot

A memóriatermékek és technológiai megoldások szegmensében globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója, a  Kingston FURY bejelentette, hogy hivatalos memória- és tárolószállítói partnerséget kötött a világ egyik vezető szórakoztatóipari és esport márkájával, a  G2 Esportsszal. A G2 legendás gamerei a maximumot hozhatják ki képességeikből a Kingston FURY nagy teljesítményű DRAM- és SSD-termékeivel.

 

A Kingston mindig is látta a játékokban rejlő lehetőségeket, és régóta büszke támogatója, illetve rendszeres szponzora esport-csapatoknak. Bár a Kingston FURY és a G2 Esports partnerkapcsolata csak most kezdődik, a Kingston már korábban is dolgozott a cég alapítójával, Carlos ‘Ocelote’ Rodriguezzel. A HyperX termékcsaláddal szerzett tapasztalatai alapján az SK Gaming korábbi profi játékosa jól ismeri a Kingston teljesítményét.

 kingston,fury,g2 esports,játékmemória,gamer,memória,

„A Kingston FURY elindításával kifejezetten a profi gamerek és az amatőr játékosok igényeit szem előtt tartva alkottuk újra memóriatermékeinket, így örömmel köszöntjük a G2-őt a Kingston családjában. Már nagyon várjuk a közös munkát Carlosszal és a csapattal, és a rajongóiknak is újra bemutatkozunk” – Robert Allen, a Kingston EMEA marketingigazgatója.

 kingston,fury,g2 esports,játékmemória,gamer,memória,

„A Kingston már hosszú ideje kíséri a pályafutásomat partnerként, és hardverüket is évek óta hűségesen használom a játékhoz és a munkához Szeretem a márkát, a munkatársakat és azt a progresszív hozzáállást is, amely tetten érhető mindenen, amihez csak hozzányúlnak” – Carlos ‘Ocelote’ Rodriguez, a G2 Esports alapító vezérigazgatója.

 

A Kingston ezzel csatlakozik a G2 folyamatosan bővülő partnerközösségéhez. A rajongók mindkét márkától célzott kreatív tartalmakra számíthatnak a jövőben.

 





A Kingston Technology Europe Co LLP-ről

A Kingston a világ legnagyobb független memóriatermék-gyártóinak egyike. A big data megoldásoktól a laptopokon és a PC-ken át az IoT-alapú (pl. hordható és okostechnológiai) eszközökig, a „design-in” és a szerződéses gyártásig, a Kingston számos területen segíti a mindennapi élethez, munkavégzéshez és játékhoz szükséges megoldások létrehozását.

 

A G2 ESPORTSRÓL

A G2 a világ vezető szórakoztatóipari és esports-márkáinak egyike. 2015-ben alapította a legendás

League of Legends játékosból lett csapattulajdonos, Carlos ‘ocelote’ Rodriguez és a veterán esports‑vállalkozó és ‑befektető, Jens Hilgers. Az elmúlt öt évben a G2 több mint 35 millió fős globális rajongótábort épített ki az EMEA-régióban, Észak-Amerikában, Latin-Amerikában és Ázsia Csendes-óceáni partvidékén.

További információért látogasson el a kingston.com/gamingoldalra.