powered by www.bluechip.hu

A legjobb őrszem - Sentinel Advance II

Itt a Cooler Master Storm sorozat új tagja

by Zulu
2012. December 19. 10:32
Címkék: cooler master, egér
A PC játékosok tudják, hogy a legjobb barát a harcban a világ egyik legkisebb emlőse, az egér. A legnagyobb hadvezérek is tudták, hogy egy apró dolgon milyen sok minden múlhat a csatában. A CM Storm Sentinel Advance II úgy lett kifejlesztve, hogy rajta nem múlhat egy csata kimenetele sem.


 A legjobb anyagok felhasználásával készült, a legkiválóbb lézer szenzorral, amely akár 8200 DPI felbontásra is képes. Nem kell tehát az egész szobát használni ahhoz, hogy megforduljunk a játékban, vagy gyorsan és pontosan reagáljunk. Az egér nem csak pontos, és gyors, de okos is, 128KB memóriát kapott, hogy emlékezzen a felhasználó által betáplált makrókra és funkciókra.



A LOD távolság is minimálisra csökkentett, csak 1,5mm. Az USB mintavételezési sebessége akár 1000Hz-re is állítható, így egyetlen mozdulat sem hiábavaló. Olyan apróságokról is beszélhetnénk mint az állítható OLED-es logó és a 8 programozható gomb. Számtalan tulajdonságának köszönhetően a Sentinel Advance II minden igényes játékos kiváló társa lehet.