powered by www.bluechip.hu

Ferrari fülhallgatók az igazi rajongóknak

Ferrari Scuderia Kollekció, az igazi rajongóknak készült.

by Blake Dashed
2012. December 29. 08:42
Címkék: ferrari, fülhallgató
A Scudéria kollekcióba fül és fejhallgató is található. Kiváló minőség és egyedi dizájn jellemzi az igazán különleges eszközöket.
Ferrari S100i (Apple) Scuderia Collection

                    

A sportos megjelenésű S100i fülhallgató követi a Scuderia Ferrari versenycsapattól, az aerodinamikus szellőzőktől, és a hagyományos GT hűtőrácsoktól kapott inspirációt. A 10 mm-es hangszóró, és a Vékony Filmes Akusztikus Technológia passzív dinamikusan egyensúlyozott rendszert nyújt mélyebb basszussal, és szélesebb frekvenciatartománnyal.

                       

Az S100i zajszűrő fülhallgató okosan kialakított füldugókkal, amelyek biztosítják, hogy a zene dinamikája megmaradjon, és többféle méretet is tartalmaz a személyesebb kényelemért. Rendelkezik egy gubancmentes kábellel, 3 gombos vezérlővel, és mikrofonnal Apple eszközökhöz valamint tárolódobozzal a további védelemhez, és kompakt tároláshoz.

                            
SPECIFIKÁCIÓ

GyártóFerrari
HangerőszabályzóIgen
Csatlakozó3,5 mm
KivitelFüldugó
Frekvencia min.20 Hz
Frekvencia max.20 kHz
Mikrofonos fejhallgatóNem
Színfekete, fehér, piros
Garancia1 év
A termék megvásárolható a Bluechipben

Ferrari T150 Cavallino Collection

                      

A luxus dizájnú T150 fülhallgatókat a GT autók kidolgozása, a pompás bőr, és a gyönyörűen csiszolt fémfelületek inspirálták. A fülhallgató háza könnyű alumíniumból készült és a legfinomabb bőrrel van bevonva az elsőrangú kényelemért és tartósságért. A 10 mm-es hangszóró, és a Vékony Filmes Akusztikus Technológia passzív dinamikusan egyensúlyozott rendszert nyújt mélyebb basszussal, és szélesebb frekvenciatartománnyal.

                       

A T150 zajszűrő fülhallgató okosan kialakított füldugókkal, amelyek biztosítják, hogy a zene dinamikája megmaradjon, és többféle méretet is tartalmaz a személyesebb kényelemért. Rendelkezik egy gubancmentes kábellel, 1 gombos vezérlővel, és mikrofonnal a legtöbb mobiltelefonhoz, valamint tárolódobozzal a további védelemhez, és kompakt tároláshoz.

SPECIFIKÁCIÓ

GyártóFerrari
HangerőszabályzóIgen
Csatlakozó3,5 mm
KivitelFüldugó
Frekvencia min.20 Hz
Frekvencia max.20 kHz
Mikrofonos fejhallgatóIgen
Színbarna, fehér, fekete
Garancia1 év 
A termék megvásárolható a Bluechipben

Ferrari R200 Scuderia Collection

                     

A jellegzetes megjelenésű R200 fejhallgató követi a Scuderia Ferrari versenycsapattól, az aerodinamikus szellőzőktől, és a hagyományos GT hűtőrácsoktól kapott inspirációt. Rendelkezik robusztusan megmunkált fémkarokkal, és gyémánt alakú ráccsal, ami biztosítja a tartósságot, és a minőséget, valamint ultrakönnyű fülpárnákkal, amelyek fejlett lélegző anyagokból készültek a maximális kényelemért. Az ergonomikus 2 utas összehajtható kialakítással az R200 könnyen tárolható egy Scuderia Ferrari tárolódobozban (karbonszálas mintázattal).

Az R200 nagy hatékonyságú 40 mm-es hangszórót tartalmaz olyan kialakítással, ami megelőzi a zene dinamikájának elvesztését. Olyan technológiát tartalmaz, amivel a legújabb eszközökkel is használható: 3 gombos (Apple) és 1 gombos vezérlőt a legújabb mobiltelefonokhoz és MP3 lejátszókhoz. Minden mellékelt kábel gubancmentes, levehető, és a legfinomabb szövettel bevont.

SPECIFIKÁCIÓ

GyártóFerrari
HangerőszabályzóNem
Csatlakozó3,5 mm
KivitelFejpánt
Frekvencia min.20 Hz
Frekvencia max.20 kHz
Mikrofonos fejhallgatóNem
Színezüst
Garancia1 év  
A termék megvásárolható a Bluechipben