powered by www.bluechip.hu

Amikor a játékélmény életre kel a Hi-Fi minőségű hanggal

BEMUTATKOZIK A RAZER BLACKSHARK V2 X

by Julie
2023. February 08. 13:00
Nézz szembe a kihívásokkal egy könnyű esport headsettel, amely nyomás alatt mutatja meg igazán a képességeit. Bemutatjuk a Razer BlackShark V2 X-et – a csodálatos hangzás, a kiváló mikrofontisztaság és a kiváló hangszigetelés hármas egységét, amit a profik is használnak.

Vadonatúj, szabadalmaztatott kialakítása lehetővé teszi a magas, közepes és alacsony hangfrekvenciák egyedi replikációját, így gazdagabb magas hangokat, fényesebb hangzást és erőteljes basszust biztosítanak.

A nagyobb beszédfelvételt és zajszűrést kínáló e-sport fejhallgató hajlítható mikrofonja emberi beszédhez optimalizált mikrofonházzal rendelkezik, amely nyitottabb kialakítást alkalmaz, ami jobb tisztaságot eredményez a hang pontosabb visszaadásához.


Ez a gamer headset kizárja a külső zajokat, hogy megszakítás nélkül fokuszálhass a játékra. A speciális zárt fülkagylók teljesen eltakarják a füled, és a plüss párnák segítenek a nagyobb hangszigetelés elérésében.


Mindössze 240 g súlyú gamer fejhallgató biztosítja neked, hogy a játékmaratonok során alig fogod észrevenni, hogy a fejeden volt a Blackshark V2 X. A fejhallgatót még kényelmesebbé teszi a vastagabb fejpárnázás és a továbbfejlesztett memóriahabos fülpárnák, amelyek lélegző anyaggal és a plüss műbőr kombinációjával vannak burkolva.


Ez a könnyű esport fejhallgató 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik, és népszerű platformokon működik, így PC, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch és mobileszközökön*.

*Mobileszközök 3,5 mm-es porttal


Megnézem a terméket!



Néhány kérdés, ami téged is érdekelhet:

Milyen mikrofonja van a Razer BlackShark V2 X-nek?

A Razer BlackShark V2 X hajlítható Razer HyperClear Cardioid mikrofonnal rendelkezik – amelyet úgy hangoltak, hogy fókuszáltabb hangfelvételi területet biztosítson számodra.

A mikrofon használatához hajlítsd meg, amíg párhuzamos nem lesz a száddal. Győződ meg arról, hogy a mikrofon membránja elöl van, és a szellőzőnyílás a szád felé néz. A nagyobb kényelem érdekében egy kis mikrofon ikont helyeztek el a mikrofonmembrán oldalán – így könnyen megtudhatod, melyik oldal nézzen a szád felé.


A BlackShark V2 X kínál térhatású hangot?

Igen, a Razer BlackShark V2 X 7.1-es térhatású hanggal* rendelkezik, így még jobban belemerülhetsz a zenékbe, filmekbe és játékokba.

*Csak Windows 10, 64 bites rendszeren érhető el


A Razer BlackShark V2 X-et Razer Chroma hajtja?

Nem, a Razer BlackShark V2 X nem rendelkezik Razer Chroma RGB világítással.

 

Milyen csatlakozási lehetőségek állnak rendelkezésre a Razer BlackShark V2 X számára?

A Razer BlackShark V2 X a 3,5 mm-es audiocsatlakozón keresztül csatlakoztatható.

 

videó