powered by www.bluechip.hu

Mostantól Tiéd az egész napos gamer kényelem

Razer ENKI gamer szék

by Julie
2023. February 10. 17:30
Akár vissza akar rúgni, akár keményen megy, a gamernek soha nem kell, hogy véget érjen a játékélménye a Razer Enki egész napos kényelmével. Az optimális súlyelosztás révén a kényelem FIX pontja révén itt az ideje, hogy belesüllyedj egy gamerszékbe, amely újradefiniálja az egész napos kényelmet és gamerélményt.

EGÉSZ NAPOS KÉNYELEMRE TERVEZVE

Az egyedülálló, 110°-ban meghosszabbított vállívek és a 21” (53 cm) ultraszéles ülőlap kombinációja révén a Razer Enki gamerszék optimális súlyelosztást biztosít a gamer maratonok során a hosszan tartó komfortérzet érdekében.


BEÉPÍTETT ÁGYÉKÍV

A Razer Enki deréktáji íve gyengéden megtámasztja a hát alsó részét, és arra ösztönöz, hogy semleges pozícióban ülj, lehetővé téve, hogy megtartsd a helyes testtartást, és kevésbé érezd magad fáradtnak, ha hosszú ideig így ülsz.


OPTIMALIZÁLT PÁRNASŰRŰSÉG

A puhább ülésalap párnás érzést nyújt, a szilárd alátámasztást biztosító strapabíró üléstámla és ennek a gamerszéknek a párnázata kiegészítik egymást, hogy mindkét világból (való és gamer) a legjobbat nyújtsa a páratlan kényelmed érdekében.


KETTŐS TEXTÚRA, TARTÓS SZINTETIKUS BŐR

A kényelem és a tartósság megfelelő keverékének elérése érdekében a Razer Enki központi részeit plüss texturált szövet borítja a kifinomultabb komfort érdekében, míg a külső szélei sima bőrrel vannak bélelve, hogy jobban ellenálljanak a napi kopásnak.


REAKTÍV ÜLÉS DÖNTÉS ÉS AKÁR 152⁰ DÖNTÉS

A gamerszék mechanizmusa lehetővé teszi az intuitív, súlyhoz igazított billentést, így hátradőlhetsz és megtámasztva maradhatsz anélkül, hogy a gombokkal babrálnál, míg a 152°-ban állítható dőlésszög rugalmas üléspozíciót nyújt neked, amely lehetővé teszi, hogy szinte bármeddig mozgathatod hátrafelé a széket, anélkül hogy  elesnél.


PREMIUM MEMORY HAB FEJPÁRNA

Az egész napos kényelem fokozása érdekében a Razer Enki egy plüss fejpárnával rendelkezik, amely a fej és a nyak formájára formálható, kényelmes tartást biztosítva ezeknek a kulcsfontosságú területeknek.


 


Gyakori kérdések, melyek téged is foglalkoztatnak.


Mitől a Razer Enki az egyik legkényelmesebb gamerszék?

A gamerszék kialakítása és beépített deréktámasza az optimális súlyelosztás révén csökkenti, hogy ülés közben elfáradj. Az optimalizált párnasűrűséggel kombinálva a Razer Enki az egyik legkényelmesebb gamerszék, amelyben hosszú órákig is kényelmesen lehet ülni és játszani.


Milyen garancia vonatkozik a Razer Enkire gamerszékre?

A szék 3 év garanciával rendelkezik, amely a meghibásodó alkatrészekre vonatkozik. Viszont nem tartalmazza a szabványos kopást.


Megnézem a gamer széket!