powered by www.bluechip.hu

Megérkezett hozzánk a G.SKILL!

A világ leggyorsabban teljesítő memóriakészletei

by Julie
2023. March 01. 11:21
Örömmel harangozhatjuk be a nagy hírt, miszerint a Bluechip lett a világ egyik leggyorsabban fejlődő memóriamodul gyártójának, a G.SKILL-nek a kizárólagos hazai forgalmazója.

A gyártó kifejezetten a gamer pc-khez és magas teljesítményű tuning gépekhez gyárt nagy sebességű memóriákat, ezzel jól illeszkedik a Bluechip pc komponens és gamer kínálatába. A G.SKILL DDR5, DDR4 és DDR3-s memóriái széles választékban már készletről elérhetők.

A G.SKILL ram-családok egyedi hűtő színekkel és designal, különböző RGB-s világítással érkeznek. A ramok AURA szinkron rendszere kompatibilis a 4 nagy alaplapgyártó világítási megoldásaival, így nagyon jól beilleszthető bármilyen gamer szobába.




A rendelhető termékek között megtalálhatóak a magas órajelű (akár 8000Mhz) és az alacsony késleltetésű DDR ramok, közöttük kifejezetten AMD- illetve Intelspecifikus Gamer memóriák is, melyek az egyedileg épített PC-k kihagyhatatlan építőelemei.


A Bluechip a gyártói támogatással összhangban a ramokat élettartam garanciával forgalmazza. Tehát nem kell aggódnod a rendeltetésszerű felhasználás esetén előkerülő problémákkal, hiszen a termék életre szóló garanciát élvez. 




Egy kis G.SKILL Történelem

A rajongók által 1989-ben alapított G.SKILL a tajpeji székhelyű memóriamodul-gyártó, az évek során extrém teljesítményű memóriatermékeket, csúcskategóriás játékperifériákat, díjnyertes számítógépházat és nagy teljesítményű CPU AIO hűtőket kínál PC-játékosok, tartalomkészítők és PC-barkácsolók millióinak szerte a világon.


A teljesítmény iránti szenvedély

Az extrém teljesítményű memóriák kutatásában és fejlesztésében szerzett több éves tapasztalattal a G.SKILL számos világrekordot ért el, és a világ leggyorsabban teljesítő memóriakészleteit kínálja a piacon. A minden eddiginél gyorsabb ütemben felgyorsuló számítógépes technológia révén a G.SKILL célja, hogy minden új platformgeneráción a korlátok közé szorítsa és emelje a teljesítmény színvonalának mércéjét a gördülékenyebb játékmenet és gyorsabb számítástechnika érdekében. Ezt jól bizonyítja, hogy kínálatukban elérhető már a DDR5 8000mhz ram is.



A minőség iránti elkötelezettség

Minden egyes G.SKILL terméket úgy terveztek, hogy megbízható és kompatibilis legyen a számítástechnikai platformok széles skálájával, beleértve a csúcskategóriás játékrendszereket, nagy teljesítményű munkaállomásokat és aktív, 24 órás, nagy sebességű szervereket. Magasan képzett kutatás és fejlesztés, műszaki támogatással a G.SKILL a legmodernebb memória- és játéktermékek legjobb választása otthoni és üzleti célra egyaránt.


Megnézem az összes G.skill memóriát raktáron!