powered by www.bluechip.hu

Kapcsolj az Xtreme M80 1TB-os pendrive csúcssebességére!

Silicon Power Marvel Xtreme M80 1TB

by Julie
2023. March 06. 12:00
Ha nem bíznád a véletlenre, hogy az utolsó másodpercben befejezett munkád lementése miatt elkéss a színházi előadásodról vagy a haverokkal való találkozásról, akkor pont neked találták ki ezt az eddigi leggyorsabb adatátvitelre tervezett USB flash pendrive-ot.


Kapcsolj Xtreme csúcssebességre a Silicon Powerrel!

Extrém gyorsan száguldó megabájt vonatában csücsülve 1000 MB/s olvasási sebességen és 800 MB/s írási sebességen száguldozhatsz. Tehát egy szabványos UFD-hez képest ez 9.1-szer, illetve 26,7-szer gyorsabb lehetsz vele, ami nem kevés különbség. Hozd ki a legtöbbet magadból és spórold meg a drága idődet ahol csak tudod és másolj hatalmas fájlokat a pendrive-odra pillanatok alatt! Vigyél át akár 5 GB-os fájlt a számítógépről a pendrive-ra akár 12 másodperc alatt!




Az egyetlen USB flash pendrive amire szükséged lesz a hétköznapokban

A Marvel Xtreme M80 A Type-A USB 3.2 Gen 2 interfésszel és hatalmas, akár 1 TB-os kapacitással rendelkezik. Ekkora kapacitással ez az egyetlen UFD, amire szükséged lesz. De ha ehhez még hozzáadjuk a hordozható kialakítást, valamint a felhőalapú tárolás egyszerűbb és gyorsabb alternatíváját, akkor minden bizonnyal mindig a zsebedben fogod tartani, hogy a váratlan helyzetekben is veled legyen. 




Hordozható és kényelmes kialakítás a praktikusság jegyében

A marvel Xtreme M80 tartós aluminium szerkezettel és levehető kupakkal rendelkezik, amely tökéletes védelmet biztosít az USB Type-A csatlakozójának. Aggódás nélkül dobd a táskádba – ahol kicsiny mérete miatt praktikusan tárolható és hordozható. Vedd elő bárhol bármikor és váljon kiváló társaddá a mindennapok kihívásaiban!  




Extrém biztonsági védelem minden adata felett

A Marvel Xtreme M80 extra védelmi rendszerével tudd a legnagyobb biztonságban sz összes tárolt adatodat! A pendrive-hoz tartozó ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével, a hatékony SP Widget szoftverrel AES 256 bites titkosítással gátat szabhatsz a fájlodhoz hozzáférésének, míg a Recuva File Recovery szoftver adat-helyreállítást biztosít legyen bármilyen kritikus is a helyzeted. Valamint ne feledkezzünk meg az 5 év garancia lehetőségéről sem, ami hosszú-hosszú használati kényelmet és nyugalmat jelent minden tulajdonosának.

 

Megveszem az ultra gyors Silicon Power Pendrive-ot!