powered by www.bluechip.hu

G.skill memória a stabilitás és az erő jegyében

G.SKILL Ripjaws S5 DDR5 6000MHz CL30 64GB kit

by Julie
2023. March 10. 16:30
A Ripjaws S5 egy nagy teljesítményű DDR5 DRAM-memóriasorozat, amelynek minden egyes darabját kézzel ellenőrzött IC memóriákkal készítettek, így akadály nélkül átmentek a G.skill szigorú validációs tesztjein, hogy használóik minden egyes darabban a G.skill minőséget kapják kézhez. Minden Ripjaws S5 memóriakészlet ezenfelül ideális egyensúlyt teremt a magasfokú teljesítmény, stabilitás és kompatibilitás terén. Már kapható matt fekete vagy fehér színben is egyaránt!


Memória ami Red Dot Design Díjat is nyert 2022-ben.

A gamer és gépház építők, akik nyitott házakban szeretnek gyönyörködni azoknak sem kerülheti el a figyelmét ez a DDR5 memória, hiszen az 1955 óta megrendezett nemzetközi szervezésű versenyen a zsűri kitüntette a jó dizájn és minőség védjegyével. Ezúton is gratulálunk így visszamenőleg is a G.skill 2022-es sikerének!

De térjünk is rá egy kicsit, hogy mit is tud hiszen a dizájn nem minden egy PC alkatrészben mint tudjuk.



Nagy sebességű memória teljesítmény Intel Core platformmal 

A G.skill, mint az egyik úttörően növekvő nemzetközi cég egyik sikerének titka az erős K+F, avagy kutatás és fejlesztés amit minduntalan bővítenek és kíváncsiságuktól fűtve mindig a még és még nagyobb teljesítményű alkatrészek megtervezésén fáradoznak, hogy azok akik mellettük tették le voksukat egyik termékbejelentésükön se csüggedjenek. Az Intel Core platfromra fejlesztett Ripjaws S5 is hasonlóképpen született. A DDR5-ben rejlő sebességpotenciált kihasználva a teljesítményt egy teljesen új szintre emelték a PC rajongók számára.




Tapasztald meg a sebesség evolúcióját!

A nagy teljesítményű memóriához bizony nagy sebesség is szükséges, ezt pedig nagyszerűen kivitelezték a G.skill Ripjaws S5 esetében is. Valamint a több évtizedes tapasztalatra épülő Ripjaws S5 sorozatú DDR5 DRAM memóriának egyik darabját sem bízták a véletlenre a kézzel ellenőrzött IC-kkel.




Kompakt és alacsony kialakítása végletekig praktikus és kompatibilis

Alacsony, mindössze 33mm-es magasságával a Ripjaws S5 memória ideális választás minden kompakt PC-hez vagy nagy CPU-hűtővel rendelkező rendszerhez. CPU hűtős rendszer esetén nem győzzük kiemelni, hogy érdemes a specifikációkat átnézni a döntés előtt, hogy a tényleges magassági távolság megfelel –e a beszereléshez.




Csak állítsd be és használd!

A legújabb Intel XMP 3.0 profilokkal programozva az egyetlen dolog, ami a Te és a kivételes gépi teljesítményed közé állhat az az egyszerű BIOS-beállítás, amit egyszerűen beállíthatsz és abban kezelheted a memória teljesítmény adatait. Ehhez engedélyezni szükséges az XMP profilt a BIOS-ban, hogy elérd a memóriakészlet névleges sebességét. Fontos tudni, hogy önmagában egy memóriának szüksége van a megfelelő környezethez és rendszerhez, hogy maximálisan kitudd használni annak teljesítményét, tehát a maximális memóriasebessége és a rendszer stabilitása az alaplapod és a CPU képességeitől is fügni fog. 


Megveszem a G.skill Ripjaws S5 DDR5 memóriát!