powered by www.bluechip.hu

Növeld teljesítményedet a kor kihívásainak megfelelve!

Silicon Power UD85 PCIe SSD Gen 4x4 & NVMe 1.4

by Julie
2023. March 14. 09:19
Címkék: pcie, gen4, ssd, siliconpower
A PCIe interfész legújabb generációjára váltanál? Egy olyan generációra ami messze menőleg megelőzi szekvenciális olvasásban a 6 és írásosnál, pedig a 4 GB/s-ot is? Akkor nagyon jó helyen jársz! Ugyanis a Silicon Power UD85 tökéletesen bevezet a PCIe 4.0 világába. Az NVMe 1.4 és a Host Memory Buffer (HMB) technológia támogatásával megszakítás nélkül érheted el a legnagyobb teljesítményt az alacsony késleltetés révén és az alkalmazások közötti zökkenőmentes kommunikációja által.



Hatékonyság csúcsra pörgetve

Az UD85 gyors és zökkenőmentes élményt nyújt akár 3600 MB/s olvasási és 2800 MB/s írási sebességgel. Valamint továbbfejlesztett szekvenciális olvasási, írási és megbízható olvasási/írási teljesítményt érhetsz el az SLC gyorsítótárazás támogatásával.




Kapj többet kevesebbért cserébe!

Az UD85 az egyik legelőnyösebb SSD ár-érték arányban a piacon. Akár 2 TB-ig terjedő nagy tárolókapacitásával elérheted az otthoni felhasználás SSD kapacitásának a csúcsát is! Szerezd meg a mindennap használatos alkalmazásaidnak, dokumentumaidnak, fényképeidnek, videóidnak a megfelelő helyet, hogy zökkenőmentesen futhassanak gépeden ráadásul anélkül, hogy nagy pénzösszegeket kellene rá költeni.




Rugalmas, könnyű frissítés

Az UD85 megkönnyíti a PCIe Gen 3-ról Gen 4-re való frissítést, hiszen a rendszerek közötti rugalmasság fokozásáért visszafelé is kompatibilis a Gen 3-mal. M.2 2280-as mérete pedig könnyen integrálható az M.2-es csatlakozókkal ellátott dizájnokba, így tökéletes választás vékony laptopokhoz és kisméretű PC-hez.



Alacsony késleltetés a 3D NANd-val

A 3D NAND flash technológiával az UD85 több réteg egymásra helyezett memóriacellát foglal magában, annak érdekében, hogy leküzdje az egyrétegű 2D megfelelőjét és annak sűrűségi korlátait. Nagyobb teljesítményét a memóriacellák közötti kisebb távolság teszi lehetővé az alacsony késleltetéssel feltúrbózva.



Átfogó adatvédelem és pontosság minden részében

Az UD85 támogatja az alacsony sűrűségű paritásellenőrzés (LDPC) kódolást az adatátvitel pontosságágának és az adathozzáférés megbízhatóságának biztosítása érdekében, míg a RAID védi az adatokat a meghajtó meghibásodása vagy vírusos meghibásodása esetén. Beépített E2E adatvédelemmel, ami egyfajta end-to-end titkosítással védi adataidat, ami azt jelenti, hogy jelszavunkkal védett adatainkhoz nem férhet hozzá senki még a használt alkalmazások keresztül sem! Ezt az adatvédelmi titkosítást ötvözi az SSD egy automatikus hibajavító kódú (ECC) funkcióval ami fokozott adatátviteli integritást tesz lehetővé.




Maradj SMART az SP Toolbox segítségével

Felhasználóbarát, ingyenes SP Toolbox segítségével menedzselheted lemezadataidat és azok beállítását bármikor változtathatod vagy akár fájljaidat biztonságosan törölheted is. Könnyen áttekintheted meghajtóinformációidat, a SMART állapotodat, az SSD kártyád elhasználódásának fokát valamint blokkolási és letiltott folyamatok információit is áttekintheted benne. Rendkívül széles funkció kínálatán túl futtathatsz diagnosztikai vizsgálatot vele és teljesítménytesztet is, hogy megbizonyosodj arról, hogy a meghajtód egészséges és hatékonyan működik. 


Megveszem a Silicon Power UD 85 SSD-t!

250 GB-os típusát

500 GB-os típusát

1 TB-os típusát

2 TB-os típusát