powered by www.bluechip.hu

Építs gépet úgy, mint egy pro

Thermaltake Core P3 TG Pro Snow Számítógépház

by Julie
2023. March 27. 08:46
A Thermaltake jól ismert márka a PC-építő közösségben, a Core P3 TG Pro Snow gépház pedig a minőség és az innováció iránti elkötelezettségről tanúskodik. Ez a nyitott vázas ház a szeretett Core P3 TG továbbfejlesztett változata, és számos új funkcióval rendelkezik, amelyek kiváló választássá teszik azon PC-rajongók számára, akik "Build Like A Pro" életérzésre vágynak.



A Core P3 TG Pro Snow egyik legjelentősebb fejlesztése egy extra ventilátortartó. Ez a konzol a ház elejére vagy tetejére helyezhető, és három 120 mm-es vagy 140 mm-es ventilátor, egy 360 vagy 420 mm-es radiátor (ami párologtatás során hűti a rendszert), vagy egy disztrólemez (másnéven elosztólemez) helyezhető el benne. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók egyszerűen telepíthetnek csúcskategóriás hűtőrendszert, amely optimális hőmérsékleten tartja a számítógépét.



 

A Core P3 TG Pro Snow másik fejlesztése a modernizált I/O portok. Ezek a portok a ház oldalán találhatók, és két USB 3.0 portot, két USB 2.0 portot és audio csatlakozókat tartalmaz. Ez megkönnyíti a perifériák és egyéb eszközök csatlakoztatását a számítógéphez anélkül, hogy a ház hátuljához kellene nyúlni.

 



Az M/B oldalsó elrendezést is továbbfejlesztették a Core P3 TG Pro Snow-ban. Az újratervezett süllyesztett rekesz az alaplap jobb oldalán kényelmesebbé teszi a GPU-k telepítését, és több lehetőséget ad a csúcskategóriás grafikus kártya telepítésére. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók könnyedén telepíthetik a legújabb grafikus kártyákat, és kihasználhatják a bennük rejlő lehetőségeket.


A Core P3 TG Pro Snow teljesen moduláris felépítéssel, forgó PCI-E bővítőhelyekkel, extra GPU-tartóval, 120 mm-es és 140 mm-es ventilátorok támogatásával, 360 mm-es és 420 mm-es radiátorok támogatásával, modernizált I/O portokkal és a stabilitás érdekében újratervezett alappal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók tetszés szerint testreszabhatják a házat, és olyan PC-t építhetnek, amely megfelel sajátos igényeiknek.

 

Összességében a Thermaltake Core P3 TG Pro Snow gépház kiváló választás azoknak a PC-rajongóknak, akik nagy teljesítményű, stílusos és modern dizájnnal rendelkező PC-t szeretnének építeni. Moduláris felépítésével, fejlett hardver támogatásával és továbbfejlesztett elrendezésével ez a gépház mindenhol biztosan siker lesz a PC-készítők körében.


Érdekelnek a részletek, Pro akarok lenni!