powered by www.bluechip.hu

Érezd át mit jelent a dobogó legfelső fokán állni!

PLAYSEAT® Evolution Pro - NASCAR Edition

by Julie
2023. April 17. 16:54
A NASCAR név kötelez. Az amerikai ovális pályaverseny sorozat társult a Playseat versenyülés készítőivel. Ez a partnerség több évre szól, a részleteket később ismerhetjük meg. A NASCAR célja, hogy felkeltse a fiatalabb generáció érdeklődését a versenysorozat iránt.

Mivel lehetne ezt legjobban prezentálni, mint egy NASCAR Playseat versenyüléssel.
"Ezen a partnerségen keresztül a Playseat segít bemutatni a sportot a rajongók új generációjának, lehetővé téve, hogy a fiatalabb és sokszínűbb közönség lássa a sim versenyzés és a NASCAR által kínált lehetőségeket" - mondta Ray Smith, a NASCAR játékért és esportért felelős igazgatója.

Az eNASCAR Arcade, a legtöbb versenyhétvégén a NASCAR menetrendje szerint zajlik. ezeken a versenyeken már NASCAR Playseat szimulátorokban lehet vezetni. A székeket még februárban ki lehetett próbálni néhány kör erejéig a virtuális Daytona körül az iRacingen. Az ülések nagyon kényelmesek, és nagyszerű vezetési élményt biztosítanak a használóiknak a sim versenyzéshez.




Ha a NASCAR versenyek rajongója vagy egyszerűen csak szereted a gyors autók vezetésének izgalmát, akkor a PLAYSEAT® Evolution Pro - NASCAR tökéletes kiegészítője a játékfelszerelésednek. Ezt a versenyszimulátort úgy tervezték, hogy a végső versenyélményt nyújtsa, realisztikus és magával ragadó érzéssel, hogy úgy érezd, valóban a pályán vagy.

 

A PLAYSEAT® Evolution Pro - NASCAR kiváló minőségű anyagokból készült, és stabil acélvázzal rendelkezik, amely akár 150 kilogrammot is elbír. Az ülés kiváló minőségű műbőrrel van kárpitozva, ami nemcsak kényelmes, de úgy is néz ki és olyan érzés, mint az igazi. A versenyülés állítható is, így a saját kényelmedre szabhatod, és megtalálhatod a tökéletes vezetési pozíciód benne ülve.

 



A PLAYSEAT® Evolution Pro - NASCAR egyik kiemelkedő jellemzője a mellékelt versenykerék és pedálkészlet. A Logitech G29 versenykerék és pedálkészlet egy kiváló minőségű kiegészítő, amelyet úgy terveztek, hogy hiteles versenyzési élményt nyújtson. A kerék erő-visszacsatolással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy vezetés közben érezd az autó mozgását és rezgését, a pedálok pedig állíthatóak a maximális kényelem és irányítás érdekében.

 

A PLAYSEAT® Evolution Pro - NASCAR emellett számos játékplatformmal kompatibilis, többek között PlayStation, Xbox és PC platformokkal. Ez azt jelenti, hogy használhatod kedvenc versenyjátékoddal, például a Forza Motorsport, a Gran Turismo és a NASCAR Heat játékokkal. A PLAYSEAT® Evolution Pro - NASCAR a VR-headsetekkel is kompatibilis, amelyek még magával ragadóbb élményt nyújtva még magasabb szintre emelhetik a versenyzésed élményét.



 


A PLAYSEAT® Evolution Pro - NASCAR beállítása egyszerű kialakításának és világos utasításainak köszönhetően gyors és egyszerű. Az összeszerelés után a versenyszimulátor stabil és biztonságos, így magabiztosan vezethetsz anélkül, hogy meginogna vagy megremegne. A PLAYSEAT® Evolution Pro - NASCAR emellett kompakt és könnyen tárolható, így könnyedén mozgathatod vagy elteheted, ha nem használod.

 

Összefoglalva, a PLAYSEAT® Evolution Pro - NASCAR minden NASCAR-rajongó vagy autóversenyző számára kötelező darab. Kiváló minőségű anyagainak, állítható ülésének, valamint valósághű versenykerekének és pedálkészletének köszönhetően úgy élheted át a versenyzés izgalmát, mint még soha. Akár a köridődet szeretnéd javítani, akár online versenyezni szeretnél barátaiddal, vagy egyszerűen csak élvezni szeretnéd a gyors autó vezetésének érzését, a PLAYSEAT® Evolution Pro - NASCAR a tökéletes versenyszimulátor, amely igazán felejthetetlen élményt nyújt Számodra.

Főbb jellemzők:

·         Minden konzollal (PlayStation, Xbox, Nintendo stb.) PC-vel és Mac-el működik.

·         Minden kormánykerékkel és pedállal kompatibilis (Logitech, Thrustmaster, Fanatec stb.)

·         Profi autóversenyzőkkel együttműködve fejlesztettük ki

·         Hiteles versenyszimulátor, pilótafülke GTR ülő pozícióval rendelkezik

·         Kétoldali fejstabilizátor, mint az igazi autóban

·         Kiváló minőség, stabil, kényelmes ülés

·         Minden korosztálynak megfelelően beállítható (gyerek, tinédzser, felnőtt)

·         Állítható kormánylap és pedállemez

·         Összecsukható, könnyű tárolás

·         Nagyon gyorsan és egyszerűen összeszerelhető



Tiéd a győztesek ereje. Ne engedd át másnak.



Megnézem az új PLAYSEAT Nascar játékülést!