powered by www.bluechip.hu

A porszívók jövőjének újradefiniálója, a Dreame

Dreame porszívóval bővült a Bluechip kínálata!

by Julie
2023. May 02. 15:14
A Dreame, a kiváló minőségű háztartási kisgépek világszerte vezető gyártója bejelentette hivatalos indulását Magyarországon is! A vállalat elkötelezett amellett, hogy újradefiniálja a háztartási kisgépek jövőjét olyan innovatív termékekkel, amelyek kivételes technológiával, felhasználói élményt és dizájnt kínálnak.

 


A Dreame magasan képzett mérnökökből és tervezőkből álló csapatával olyan élvonalbeli háztartási porszívók és kisgépek kifejlesztésére törekszik, amelyek megfelelnek a modern fogyasztók igényeinek és preferenciáinak. A termékeket a legújabb technológiával tervezték, biztosítva a kiváló teljesítményt, tisztaságot és működést.

 

A Dreame termékcsaládja az akkumulátoros porszívók, robot porszívók és felmosók és nedves és száraz porszívás széles választékát kínálja, amelyek mindegyike kivételes technológiát és felhasználói élményt nyújtanak. A vállalat termékeit úgy tervezték, hogy megfeleljenek a különböző fogyasztók igényeinek, a rendszeres háztartási kisgépek és porszívók használóitól az alkalmi használókig. Különböző stílusokban, méretekben és színekben kaphatók, biztosítva, hogy mindenki megtalálja a stílusának legmegfelelőbbet.


A vállalat egyik zászlóshajója a Dreame P10 PRO, egy vezeték nélküli porszívó, amely kiváló technológiával és felhasználói élményt biztosítva szolgálja a családok otthonának tisztaságát. A Dreame P10 PRO fejlett zajszűrő technológiával rendelkezik, valamint tökéletesen izolálja a port biztosítva így a takartó és a takarítóval egylégtérben levő személyek egészségét. A többrétegű szűrés a mikrorészecskék 99,89%-át rögzíti 500 ml tartály kapacitásának segítségével. A Dreametech gondolt a készülékek hosszú élettartamának megőrzésére is így a SmartCooling technológiával hosszú idő után is megfelelő hőmérsékleten marad a motor és hő elvezetése egyenletesen oszlik el a működtetése során. De, ha még ennyi nem lenne elég a porszívókhoz egy ingyenes alkalmazás is tartozik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a profilokat saját preferenciáiknak megfelelően testre szabhassák az Alexa, Siri és Google Assistant segítségével.




A Dreame arra is törekszik, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek egyszerre stílusosak és funkcionálisak. A prémium tisztítóberendezések elegáns dizájnnal, prémium minőségű anyagokkal és a részletekre való odafigyeléssel rendelkeznek, biztosítva, hogy ugyanolyan jól nézzenek ki, mint amilyen jól működnek.

 

A Dreame készen áll arra, hogy a porszívók, robotgépek és háztartási kisgépek iparág vezető szereplőjévé váljon. Az innovációra, a minőségre és a vásárlói elégedettségre való összpontosításával a vállalat jó helyzetben van ahhoz, hogy olyan innovatív kínálattal lepjen meg bennünket, amelyek meghaladják a modern fogyasztók elvárásait.

 



A Dreame indulása izgalmas mérföldkövet jelent a robotgépek technológiájának világában, főleg Magyarországon, ahol általánosítva elmondható, hogy az amerikai trendek majmolásánál nem jutott tovább az ipar a fogyasztók körében. A Dreame elkötelezett amellett, hogy újradefiniálja a porszívók, robotgépek, és háztartási kisgépek jövőjét olyan innovatív termékekkel, amelyek kivételesen alacsony decibellel működnek, felhasználói élményt és dizájnt nyújtva. A fogyasztók nagyszerű dolgokat várhatnak ettől a márkától, és mi már alig várjuk, hogy lássuk, mit tartogat számunkra. 


Megnézem a Dreame porszívókat és robotgépeket!