powered by www.bluechip.hu

Szabadtéri programok szerelmesei figyelem!

EcoFlow RIVER 2 Pro hordozható energiatároló

by Julie
2023. May 09. 15:20
A szabadtéri programok, sportok szerelmese vagy? Talán egy lelkes Rousseau követő aki „vissza a természetbe” elveket vallja lelkes kiránduló hajlammal? Egy megbízható társ kellene, egy nagy teljesítményű hordozható energiatároló, amivel a következő kalandjaid során is használhatod készülékeidet az úton? Ne keress tovább, mert az EcoFlow River 2 Pro hordozható energiaforrása megfelelő társad a természetben bármilyen szélsőséges körülményről is legyen szó.



 

Az elegáns és kompakt kialakítású River 2 Pro 720Wh kapacitásával nagyot üt az energiatárolók piacán, használatával egyszerre akár 10 eszközödet is feltöltheted villámgyors sebességgel. 

Ez az energiatároló tökéletes kempingezéshez, lakóautós életmódhoz, de akár vészhelyzeti energiatartalékként is nagyon jó szolgálatot tesz általános áramellátáshoz is áramszünetek idején.

 

A River 2 Pro többféle töltési lehetőséggel rendelkezik, hogy ne legyen gondod a csatlakozók kompatibilitásával, többek között AC, USB-C, USB-A és DC portokkal, így az eszközök széles skálájával kompatibilis, az okostelefonoktól és laptopoktól kezdve a drónokon át a mini hűtőszekrényekig. Váltakozó áramú kimenetei akár 1600 W teljesítményű eszközöket is képesek táplálni az egyedülálló Ecoflow X-Boost technológiának köszönhetően, így ideális a kisgépek és szerszámok áramellátásához. 

 



Ami azonban a River 2 Pro-t más hordozható energiaforrástól megkülönbözteti, az a gyors töltési képessége, amiben úttörő eredményeket ért el az Ecoflow. Mindössze 1 óra alatt 0-ról 80%-ra, és 1,6 óra alatt teljesen feltöltheted AC töltővel. Támogatja a napelemes töltést is, így fenntartható és környezetbarát megoldássál használhatsz energiát a szabadban bárhol is legyél.


A River 2 Pro emellett strapabíró és vízálló burkolattal rendelkezik, amely ellenáll a zord kültéri körülményeknek is. LCD-képernyője valós idejű bemeneti és kimeneti adatokat jelenít meg, valamint az akkumulátor lemerüléséig hátralévő és feltöltéshez szükséges élettartamát és idejét is mutatja, így könnyen nyomon követheted és ellenőrizheted az energiafelhasználásod és annak mértékét időszakonkénti változását és azt könnyen optimalizálhatod használatod sajátosságaira, automatikus beállításokkal.

 


Az EcoFlow River 2 Pro hordozható energiatároló tehát megbízható és nagy teljesítményű megoldás mindenkinek, akinek hordozható energiaforrásra van szüksége. A többféle töltési lehetőség, a gyors töltési képességek és a tartós kialakítás a szabadtéri nomádok és a vészhelyzeti tartalék áramot keresők számára a legjobb választássá teszi. Miért érnéd be kevesebbel, ha a legjobbat is megkaphatod? Szerezd be a River 2 Pro-t, és töltsd fel kalandjaidat energiával. 


Megnézem az Ecoflow River 2 Pro-t!