powered by www.bluechip.hu

Csúcskategóriás Corsair SSD a láthatáron!

Corsair MP700 PCIe 5.0 M.2 SSD

by Julie
2023. May 10. 15:32
A számítógépes hardveriparban a jól ismert Corsair márka, termékeinek széles skálája a játékperifériáktól a nagy teljesítményű tárolási megoldásokig minden megtalálható. Egyik legújabb fejlesztésük a Corsair MP700 PCIe 5.0 M.2 SSD, amely az ígéretek szerint villámgyors olvasási és írási sebességet biztosít, így kiváló választás a csúcskategóriás játékrendszerekhez és munkaállomásokhoz.


 

A Corsair MP700 PCIe 5.0 M.2 SSD egy új generációs tárolóeszköz, amely a PCIe 5.0 interfészt használja ki, amely a nagy sebességű adatátvitel legújabb szabványa jelenleg. Ennek köszönhetően akár 10 000 MB/s-os olvasási és 10 000 MB/s-os írási sebességet is képes elérni, így az egyik leggyorsabb fogyasztói kategóriájú SSD a piacon.


Az MP700 többféle kapacitással kapható, többek között 1 TB, 2 TB és 4 TB kapacitással, ami a legtöbb felhasználó számára több mint elegendő lehet. Emellett 3D TLC NAND flashmemóriával rendelkezik, amely megbízható teljesítményt és tartósságot biztosít még nehéz munkaterhelés vagy egy izzasztó játékmaraton esetén is.

 



A Corsair MP700 PCIe 5.0 M.2 SSD egyik legjelentősebb előnye a legújabb hardverekkel való kompatibilitás. Támogatja a PCIe 5.0 interfészt, amely jelenleg csak néhány alaplapon érhető el. Ez azt jelenti, hogy azok a felhasználók, akik ilyen komponensekkel rendelkeznek, teljes mértékben kihasználhatják az MP700 villámgyors írási és olvasási sebességét.

 

Az MP700-at a Corsair nagy teljesítményű SSD Toolbox szoftverével is szállítják, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a meghajtó állapotának nyomon követését, a firmware frissítését és a teljesítmény optimalizálását. A szoftver egy praktikus klónozó eszközt is tartalmaz, amely megkönnyíti az adatok átvitelét egy meglévő meghajtóról az MP700-ra, így a migrációs folyamat sokkal kevésbé lesz bonyolult.

 



A Corsair MP700 PCIe 5.0 M.2 SSD kiváló választás mindenkinek, aki nagy teljesítményű tárolási megoldást keres. Villámgyors olvasási és írási sebességet kínál, támogatja a legújabb hardvereket, és megbízható 3D TLC NAND flash memóriával nagy esélyekkel indul, hogy a gamerek kedvence legyen. Bár a piacon kapható néhány más SSD-hez képest valamelyest drágább, de mindenképpen megéri a befektetést azoknak, akik a legjobb teljesítményt követelik meg számítógépüktől és a kiemelkedő játékélményt tartják szem előtt.


Hamarosan!